به گزارش ایسنا، مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به شبکه خبری سی.بی.اس گفت: جامعه اطلاعاتی و ارزیابیهای آنها مشخص کرد که این بالون چینی به جمع آوری اطلاعات دست نزده بود.
این بالون ژانویه ۲۰۲۳ بر فراز آلاسکا ظاهر شد، پیش از آنکه به سمت جنوب برود و از آمریکا عبور کند. پرواز این بالون زمانی پایان یافت که در ساحل کارولینای جنوبی اوایل فوریه ساقط شد. مقامهای آمریکایی مدعی شدهاند که این بالون برای جمع آوری اطلاعات از سوی پکن به آمریکا اعزام شده بود.
ژنرال میلی همچنین با اشاره به بالونهایی بر فراز هاوایی گفت: بادهای آن سمت بسیار شدید هستند. موتور این بالونها نمیتواند در مقابل این بادها در آن ارتفاع دوام بیاورد.
با وجود اینکه میلی اعلام کرد بالون مذکور اطلاعات جمع آوری نمیکرد، به شبکه خبری ای.بی.سی نیوز گفته که این بالون به سنسورها و فرستندههایی برای این کار مجهز بود.
وی افزود: میتوانم بگویم این یک بالون جاسوسی بود اما با اطمینان بالا میدانیم هیچ اطلاعاتی ندارد و هیچ اطلاعاتی را به چین منتقل نکرده است.
رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در ادامه به جنگ اوکراین نیز اشاره کرد و گفت: بعید است که بتوانیم نتیجه سریع از این جنگ بگیریم. پیروزی اوکراین در این جنگ با روسیه بسیار سخت است و زمان بسیار زیادی میبرد.
ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین در مقابل مذاکرات صلح با روسیه از زمان آغاز حمله مسکو در ۲۴ فوریه سال گذشته میلادی مقاومت کرده است.
میلی که قرار است آخر ماه جاری میلادی از سمت خود بازنشست شود، در مصاحبه با شبکه خبری سی.ان.ان گفت: بیش از ۲۰۰ هزار نیروی روسی در مناطق اشغالی اوکراین حضور دارند. ضد حمله، اگرچه مهم است، اما اهداف عملیاتی و تاکتیکی محدودی دارد، به این معنا که آنها روسها را کاملا بیرون نمیکنند.
این ژنرال آمریکایی گفت: برای انجام چنین کاری زمان زیادی باید صرف شود. این تلاشی بسیار مهم است که زمان زیادی باید برایش صرف شود.
میلی دقیقا نگفت که چقدر زمان برای اثرگذاری ضدحمله اوکراین علیه روسیه نیاز است و تغییرات در شکل این جنگ را عامل آن دانست.
ژنرال آمریکایی در ادامه مصاحبه خود بر اهمیت اجتناب از درگیری مسلحانه با چین و تکرار درگیریهای قدرتهای بزرگ تاکید کرد و افزود: ما باید بهترین تلاش خود را برای دوری از یک درگیری مسلحانه با چین به کار ببریم.
وی خاطرنشان کرد که آمریکا در دو درگیری قدرتهای بزرگ به ویژه جنگهای جهانی اول و دوم دخیل بوده است.
انتهای پیام