به گزارش ایسنا به نقل از بی بی سی، این امدادگران جزئی از تیمی بودند که روز یکشنبه با اتوبوس به شهر سیلزده «درنه» میرفتند اما بین راه با خودروی حامل یک خانواده لیبیایی تصادف کرده و جان خود را از دست دادهاند.
به گفته یکی از مقامهای لیبی، در این حادثه جادهای دو نفر دیگر از سرنشینان خودروی سواری و هشت نفر دیگر در اتوبوس به شدت زخمی شدهاند.
تحقیقات در خصوص علت بروز این حادثه آغاز شده است.
«عثمان عبدالجلیل»، وزیر بهداشت دولتی که کنترل شرق لیبی را در دست دارد در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که این تیم امدادی از شهر «بنغازی» در حال سفر به درنه بودند که حادثه رانندگی برایشان رخ داده است.
وی تعداد کشتهشدگان را چهار نفر اعلام کرد اما نیروهای مسلح یونان میگوید که در این حادثه سه نفر کشته و دو نفر مفقود شدهاند.
مقامات یونانی اعلام کردند: اتوبوس مزبور حامل پزشکان و کادر درمان با خودرویی که در جهت مخالف حرکت میکرده برخورد کرده که در این حادثه سه نفر از اعضای هیات بشردوستانه یونان جان باخته و دو نفر مفقود شدهاند.
آنها افزودند مشخص نیست دقیقا چه اتفاقی افتاده و با همکاری لیبی در حال بررسی جزئیات حادثه هستند.
قرار است تمامی امدادگرانی که مسافر این اتوبوس بودهاند به یونان بازگردند.
یک سایت خبری یونانی نیز گفته است این تیم امدادی ۱۶ امدادگر یونانی و سه مترجم داشته است.
آنها در راه پیوستن به تیمهای کشورهای دیگر از جمله فرانسه و ایتالیا بودند که در حال فعالیت در مناطق سیل زده هستند.
دهها هزار نفر در پی توفان قدرتمند و شکسته شدن دو سد بالا دستی شهر درنه در هفته گذشته کشته شدند. سازمان ملل میگوید که تعداد کشتهشدگان تاکنون به ۱۱ هزار و ۳۰۰ نفر رسیده است.
بر اساس آمارهای دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل، بیش از ۱۰ هزار نفر همچنان مفقود هستند.
مقامات لیبی روز شنبه در مناطق سیلزده در این کشور واقع در شمال آفریقا وضعیت فوقالعاده اعلام کردند.
«حیدر السایه»، رئیس مرکز ملی کنترل بیماریها در «طرابلس» نیز در بیانیهای در این باره گفته است: ۱۵۰ نفر بر اثر نوشیدن آب آلوده در شهر درنه مسموم شدهاند.
السایه همچنین اظهار کرد که آب موجود در شهر درنه برای مصرف انسان مناسب نیست.
وی افزود: مرکز ملی کنترل بیماریها تصمیم گرفته است که برای جلوگیری از شیوع هر گونه بیماری در مناطق سیلزده شرق کشور به مدت یک سال وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
انتهای پیام