علی اکبر حسینی محراب استاندار خوزستان روز یکشنبه، ۲۶ شهریور در نشست شورای اشتغال استان اظهار کرد: میزان اشتغال در استان بر مبنای سامانه رصد است. بنابراین انتظار داریم که با تلاش سایر دستگاهها به ویژه موسسات و شرکتها، عقبماندگی به وجود آمده جبران شود.
وی افزود: یک مدیر باید کف میدان باشد و مشکل اشتغال استان به ویژه مشاغل خانگی را حل کند نه اینکه تنها پشت میز بنشیند.
استاندار خوزستان توجه به مشاغل خانگی را یکی از راههای ایجاد اشتغال پایدار دانست و تصریح کرد: از آنجا که بخش زیادی از جمعیت کشور در روستاها است باید با پرداخت تسهیلات لازم و برطرف کردن مشکلات، مشاغل خانگی را در روستاها رونق داد.
حسینی محراب عملکرد مدیران ناکارآمد را ریشه اصلی در جا زدن اشتغال در استان عنوان کرد و افزود: تا زمانی که ذهنیت مدیران ما تغییر نکرده و تفکر انقلابی ایجاد نشود، دستاورد جدی حاصل نمیشود.
وی گفت: ایجاد شغل در استان باید به صورت پایدار باشد و تا زمانی که این نگاه در استان شکل نگیرد؛ نتوانستهایم به شاخصهای مورد نظر منطقهای در زمینههای مختلف دست پیدا کنیم.
مهارت آموزی رکن اساسی در ایجاد اشتغال
حسینی محراب افزود: میزان تعهد اشتغال استان باید به صورت واقعی محقق و دستگاههای اجرایی بررسیهای لازم را در این خصوص انجام دهند.
استاندار خوزستان مهارت آموزی را یک رکن اساسی در ایجاد اشتغال دانست و اظهار کرد: صنایع بزرگ و آموزشگاههای استان باید به سمت تربیت نیروی ماهر بروند و از این طریق مشکلات خود را برطرف کنند.
وی بر توسعه صنایع پایین دستی در استان تاکید کرد و افزود: باید با ورود شرکتهای دانشبنیان به دنبال توسعه صنایع پایین دست بود و از این طریق اشتغالزایی خوبی انجام دهیم.
حسینی محراب گفت: در جلسات شورای اشتغال باید از کارآفرینان استان دعوت و مشکلات آنها بیان شود. همچنین محصولات شرکتهای دانش بنیان و سایر موسسات باید در بازارهای خارجی عرضه شود.
ضرورت ایجاد فرصتهای شغلی پایدار در خوزستان
وی افزود: انتظار داریم که شرکتهای بزرگ استان، صنایع بستهبندی را در روستاهای اطراف خود راهاندازی کرده و خریدشان را از همان روستاها انجام دهند.
استاندار خوزستان گفت: دانشگاهها و آموزشگاههای فنی استان باید به گونهای عمل کنند تا نیروی ماهر شرکتهای درون استان از جوانان بومی تامین شود. مدیران استان باید قدری به خود سختی داده و به دنبال اشتغال پایدار باشند.
حسینی محراب در ادامه به نظام سلامت استان اشاره کرد و افزود: وضعیت اورژانس بیمارستان گلستان اهواز باید در شرایط بهتری قرار گیرد. همچنین به دلیل همجواری با کشور عراق، بیمارستانهای استان به ویژه بخش خصوصی باید گسترش یابند.
وی در خصوص احداث شهر سلامت در اهواز گفت: اکنون بسیاری از خانههای مسکونی در منطقه کیانپارس، تبدیل به مطبهای پزشکی شده است و شاهد ترافیک سنگین در هسته شهر هستیم. لذا هر چه سریعتر باید شهر سلامت راهاندازی شود تا از وضعیت کنونی کیانپارس خارج شویم.
به گزارش ایسنا به نقل از استانداری خوزستان، گفتنی است میزان تعهد اشتغال استان خوزستان در سال جاری بیش از ۶۳ هزار شغل است.
انتهای پیام