با بروز هر اتفاق؛

۷۰ درصد منابع آب شهر گناباد از مدار خارج می‌شود

مدیر امور آب و فاضلاب گناباد از خروج ۷۰ درصد منابع آب این شهر از مدار به دلیل بروز هر اتفاق خبر داد.

مجید اکرادی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه با مدیریت دقیق شبکه‌ توزیع از قطع آب مشترکان جلوگیری می‌شود، اظهار کرد: تلاش و مهارت همکاران منجر به صرفه‌جویی مالی در اجرای پروژه‌ها و هزینه‌ها و جلوگیری از خسارت‌های احتمالی به تاسیسات آب شهرستان شد.

وی عنوان کرد: تدبیر و مهارت همکاران این امور در رفع اتفاق ایستگاه پمپاژ مجتمع روستایی شهید کامیاب، جلوگیری از بروز خسارت و هدر رفت آب را باعث شد.

مدیر امور آب و فاضلاب گناباد ادامه داد: با توجه به بروز اتفاق در کلکتور ایستگاه پمپاژ شماره یک این مجتمع، با تدبیر کارشناسان امور نسبت به حذف کلکتور و ارتباط مستقیم پکیج و اتصالات چدنی به خط رانش اقدام و از اخلال در آب‌رسانی به ۱۸ روستای منطقه‌ براکوه با ۳۰۰۰ مشترک تحت پوشش جلوگیری شد.

وی همچنین سرکشی به هنگام و اقدام به موقع همکاران امور گناباد برای رفع اتفاق چاه روستای بهاباد را موجب جلوگیری از خسارت به تأسیسات و تحمیل هزینه‌های سرسام‌آور دانست و یادآور شد: براثر ترکیدگی مادگی سر چاه قنات نوده گناباد، امکان بیرون افتادگی وجود داشت که در صورت عدم حضور و اقدام به موقع، خسارت زیادی به چاه وارد می‌شد.

مدیر امور آب و فاضلاب گناباد گفت: با وجود خروج ۷۰ درصد منابع آب شهر گناباد از مدار به دلیل بروز هر اتفاق، با مدیریت دقیق شبکه‌ توزیع، از قطع آب مشترکان جلوگیری می‌شود.

وی از آغاز ساخت چاله در ایستگاه پمپاژ گیسور با نصف هزینه و زمان در مقایسه با شیوه‌های معمول خبر داد و بیان کرد: اگر این اقدام قرار بود از طریق فرآیندهای اداری انجام شود، زمان زیادی می‌برد در حالی که ساخت آن با استفاده از اقلام و تجهیزات موجود صرفه‌جویی بسیار زیادی را به دنبال داشت.

اکرادی با اشاره به اهمیت و نتایج مثبت ساخت چاله پمپاژ گفت: افزایش توان انتقال آب، کاهش مصرف برق و هزینه‌های تعمیر و نگهداری از مزیت‌های جایگزینی این شیوه‌ است.

وی یکی از اهداف آبفا را توزیع یکنواخت و عادلانه‌ آب و جلوگیری از قطع آب مشترکین به ویژه در ایام گرم سال اعلام کرد که با اجرای پروژه‌ هوشمندسازی شبکه‌ توزیع آب شهر گناباد محقق می‌شود.

مدیر امور آب و فاضلاب گناباد ادامه داد: این اقدام همچنین موجب کاهش بروز اتفاق و در نتیجه افزایش طول عمر شبکه می‌شود.

وی با بیان اینکه مطالعات پروژه هوشمند سازی در سال‌های قبل انجام شده است، اظهار کرد: ۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای پروژه تخصیص یافته است و تا دهه‌ فجر به بهره‌برداری می‌رسد.

اکرادی همچنین تعمیر دستگاه کنترل سطح مخزن و GSM را از دیگر اقداماتی دانست که برخلاف فرآیند معمول توسط همکاران امور در زمان کمتر و با هزینه‌ پایین‌تر انجام ‌شد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۶ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۶:۲۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402062616029
  • خبرنگار : 30147