داور علینیا در گفتوگو با ایسنا با بیان این که متولد سال ۱۳۶۳ در شهر تالش است، اظهار کرد: حدود ۱۸ سال به طور غیررسمی مشغول به کار خیاطی و پوشاک بودم و در سال ۱۳۹۵ بطور رسمی پروانه فعالیت را دریافت کردم.
وی در رابطه با ایجاد اشتغال به صورت مستقیم و غیرمستقیم تصریح کرد: برای جذب افراد علاقهمند در ابتدا آموزش های لازم را در مجموعه ارائه کرده و پس از آن تجهیزات کار از جمله چرخ خیاطی و تجهیزات لازم برای فعالیت از طرف شرکت در اختیار متقاضی قرار میگیرد تا در منزل تولیدات را انجام و مبلغ تعیین شده به عنوان دستمزد پرداخت می شود ضمن اینکه همه پشتیبانی های فنی از جمله تعمیر چرخ خیاطی و تجهیزات توسط همکاران در شرکت صورت می گیرد.
علی نیا افزود: علاوه بر این موارد توانستیم با همکاری ادارات مربوطه برای ۱۲ نفر در اداره زندان و ۱۸ نفر در بهزیستی با فراهم کردن تجهیزات و آموزش های لازم، اشتغالزایی انجام دهیم که در این راستا برای ۵۰ نفر به صورت مستقیم و برای ۲۰ نفر هم به صورت غیرمستقیم ایجاد اشتغال کردیم.
علی نیا تأثیرگذاری در سطح جامعه و کمک به مردم را از اولویت های مهم کسب و کار خود عنوان کرد و افزود: ایجاد فرصت اشتغال برای افراد جویای کار یکی از مهمترین اهدافم بود که قطعا با تلاش بیشتر در این زمینه می توان میزان اشتغال را افزایش داد.
این کارآفرین تالشی تصریح کرد: توکل به خدا در کنار عشق به کار و امید به موفقیت و ایستادن در برابر مشکلات، مولفههای موفقیت در هر مسیری است که در این زمینه نیز نتایج مثبت آن را شاهد بودم.
وی مهمترین وجه تمایز مجموعه تولیدی خود با سایرین را اشتغالزایی برای افراد در منزل متقاضیان با تامین تجهیزات لازم برای تولید پوشاک عنوان کرد و افزود: اینکه ما فرد را ملزم به کار در محیط کاری مجموعه نکردیم و تلاش کردیم که افراد علاقهمند با توجه به شرایط زندگی که دارند و با آرامش ذهنی در منزل فعالیت داشته باشند که به نظرم بازخورد خوبی در نتیجه کار داشته است.
علینیا مهمترین دغدغه خود در این مسیر ارتقای تجهیزات برای تولیدات بهروزتر و بیشتر عنوان کرد و گفت: برای اینکه بتوانیم محصولات بهروزتری را به بازار عرضه کنیم نیازمند تجهیزات جدیدتر و پیشرفتهتری هستیم که برای تهیه آن به کشور چین باید مراجعه کنیم و مهمترین لازمه آن تامین ارز مورد نیاز آن است که این امر با حمایتهای دولت و بنگاههای اقتصادی کشور محقق خواهد شد و ما از دولت و دستاندرکاران تقاضا داریم به جهت بالابردن و ارتقای سطح کیفی محصولات و عرضه آن به بازار های جهانی در تحقق این امر ما را یاری دهند.
وی در ادامه از صادرات محصولات خود به کشور عراق خبر داد و افزود: ما در حال حاضر محصولاتی از جمله لباس بچه گانه و کیف مسافرتی را به کشور عراق صادر میکنیم و در تلاش هستیم تا با ارتقای تجهیزات محصولات بیشتری را به کشورهای همسایه صادر کنیم.
علی نیا در پایان ضمن تشکر از کسانی که در این مسیر کمک کردند، افزود: مهمترین هدف کسانی که در زمینه تولید و اشتغال وارد عمل شده اند این باشد که توصیه های مقام معظم رهبری در رابطه با تولید،اشتغال و دانش بنیان را در دستور کار خود قرار دهند و انشاالله بتوانند با ایجاد اشتغال برای مردم، مشکلات در زمینه اشتغال در سطح کشور و شهرستان را رفع کنند.
انتهای پیام