مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه خبر داد

عملکرد۱۳۰درصدی حمل فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه، از عملکرد ۱۳۰ درصدی حمل فرآورده‌های این منطقه در کشور خبر داد.

جواد بلندی در گفت و گو با ایسنا از رشد ۲۳۰ درصدی تعداد پرونده‌های تعزیراتی در راستای برخورد با متخلفین حوزه سوخت طی یک سال اخیر خبر داد و گفت: طی این مدت غرامات اخذ شده از متخلفین در راستای برخورد با متخلفین حوزه سوخت ۳۲ درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به افزایش ۱۳ درصدی تعداد بازدیدهای کنترلی نظارتی در سطح منطقه و افزایش ۵۰ درصدی تعداد پرونده‌های بررسی شده با استفاده از ظرفیت‌های آیین‌نامه کمیته تخلفات، بیان کرد: میزان غرامت اخذ شده رشد ۵۰۴ درصدی داشته است.

افزایش ۷۰ درصدی تعداد ناوگان حمل و نقل منطقه

وی همچنین به فعال‌سازی ظرفیت واردات فرآورده و تحقق به موقع امکان سو آپ معوض غیر همنام در کنار امکان صادرات به کشورهای هم‌مرز اشاره کرد و گفت: حجم عملیات منطقه حدود ۱۲.۵ میلیارد لیتر انواع فرآورده(ارسال و رسید فراورده در سطح منطقه و مناطق همجوار) بوده است.

بلندی افزود: طی این مدت نزدیک به ۶.۲ میلیارد اموال فرآورده با استفاده از توان نفتکش‌های منطقه با حدود ۲۶۷ هزار سرویس برای منطقه و مناطق همجوار انجام شده است.

وی همچنین از افزایش نزدیک به ۷۰ درصدی تعداد ناوگان حمل و نقل منطقه از ۱۸۵ نفتکش به ۳۱۴ نفتکش خبر داد و اظهار کرد: عملیات منطقه حدود ۴۶ درصد رشد داشته است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه، عنوان کرد: در بازدیدهای میدانی انجام شده حدود ۲ میلیون لیتر تعدیل و قطع سهمیه صنایع غیرفعال و تعطیلی احصاء شده است.

صرفه‌جویی ۲۴ میلیون در مصرف سوخت

 وی با اشاره به اینکه با اجرای مصوبه شورای عالی اقتصاد نزدیک به ۲۴ میلیون صرفه‌جویی در مصرف سوخت شده است، اذعان کرد: طی این مدت ساماندهی پرداختی دستمزد نیروهای قرارداد مدت موقت بر اساس نوع کار، مدرک تحصیلی، سابقه، تخصص و ...انجام شده است.

بلندی افزود: طی این مدت ۹ موافقت اصولی برای بهره‌برداری از دو جایگاه احداث شده در مژن‌آباد و طریق الرضا (ع) و موافقت اصولی سه جایگاه تک منظوره سی‌ان‌جی صادر و بهره‌برداری از یک جایگاه احداث شده در ریوش و استانداردسازی ۱۰۰ درصدی ۳۳ باب جایگاه سی ان جی انجام شده است.

وی همچنین با اشاره به بهسازی ۲۵ درصدی فروشندگی روستایی و بررسی ۹۸ درخواست‌ وارده برای احداث مجاری عرضه از طریق سامانه کسب و کار برای اولین بار گفت: در بحران سرمای طاقت‌فرسای دی‌ماه پارسال بیش از ۱۳۰ هزار عدد کپسول در اوزان مختلف طی ۱۱ روز برای خانوارهای سطح منطقه توزیع شد.

صرفه‌جویی ۵ میلیارد ریالی با استفاده از توان و تخصص کارکنان

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه، در ادامه به رونمایی از ۴۵ دستگاه نفتکش همزمان با سالروز ملی شدن صنعت نفت در پایان برنامه ۵ ساله و اجرای زیرساخت‌های لازم و کالیبراسیون(اندازه‌گیری) مخازن بنزین ۹ و ۱۱ برای سواپ(واردات بنزین) و مخازن ۷، ۱ و ۸ برای سواپ(صادرات) اشاره کرد.

 وی خاطرنشان کرد: با اجرای فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم به منظور ذخیره‌سازی و عرضه فراورده نفتگاز یورو ۴ بالغ‌بر ۳ میلیارد و ۵۸۰ میلیون ریال و همچنین با فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم به منظور ذخیره‌سازی و عرضه نفتگاز صادراتی ۵۰۰۰ppm بالغ‌بر ۳ میلیارد و ۸۴ میلیون ریال صرفه‌جویی شده است.

بلندی هزینه پروژه‌های انجام شده طی ۵ سال اخیر را ۳۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: میزان صرفه‌جویی صورت پذیرفته در اجرای پروژه‌ها طی ۵ سال اخیر با استفاده از توان و تخصص کارکنان منطقه ۵ میلیارد و ۴۰ میلیون ریال بوده است.

وی با بیان اینکه تحقق واردات، صادرات و سوآپ از مهمترین دستاوردهایی بود که منطقه تربت‌حیدریه حیدریه را در زمره ۸ منطقه اول صادراتی کشور قرار داد، اظهار کرد: به واسطه این رویداد ضمن تقویت ساختار سازمانی در کنار دیگر اقدامات مؤثر رتبه منطقه را ارتقا داد و این مهم شرایط توسعه خدمات را محقق می‌نماید.

سهم ۴.۴ درصدی در ناوگان حمل و نقل فرآورده‌های نفتی کشور

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه، خاطرنشان کرد: بر اساس گزارش آماری مدیریت برنامه‌ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از عملکرد ناوگان حمل و نقل فرآورده‌های نفتی کشور، سهم ناوگان حمل و نقل منطقه تربت‌حیدریه با متوسط ۵۲۰۰ کیلومتر مسافت طی شده توسط هر نفتکش در سال گذشته ۴.۴ درصدی از کل ظرفیت ناوگان حمل و نقل فرآورده‌های نفتی کشور است که با عملکرد ۱۳۰ درصدی حمل نفتکش‌های این منطقه محقق شد.

مدیر منطقه تربت‌ حیدریه‌ اظهار کرد: این منطقه با وجود افزایش ۱۶ درصدی مصرف انواع فرآورده‌های نفتی در پنج ماه نخست امسال و رشد ۱۷ درصدی مصرف بنزین در اوج ایام مسافرت (مردادماه)، علاوه بر تامین سوخت مصرفی حوزه عملیاتی منطقه در جنوب خراسان رضوی، با استفاده از ۱۷۴۷ سرویس نفتکش، نزدیک به ۵۳ میلیون لیتر سوخت دیگر مناطق را نیز حمل کرده است.

وی  ادامه داد: همچنین این منطقه نفتی در حوزه صادرات ظرفیت سازی خوبی ایجاد کرد و به عنوان هشتمین پایانه صادراتی کشور مجوز صادرات را اخذ کرد که البته با توجه به میزان مصرف، در مقطعی میزان صادرات نیز متوقف شد.

بلندی در پایان کسب عناوین قهرمانی تیم‌ها و بازیکنان منتخب منطقه در سطح شرکت و وزارت نفت و همراهی تیم اعزامی منطقه با ناوگان حمل و نقل در مسیر ۱۴۰۰ کیلومتری مبادی تأمین منطقه کرمان و بندرعباس را از دیگر توفیقات به دست آمده اعلام کرد.

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه یکی از مناطق ۳۷ گانه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران است که دارای چهار ناحیه مشتمل بر ۱۰ شهرستان تربت‌حیدریه، مه‌ولات، زاوه، خواف، رشتخوار، کاشمر، خلیل‌آباد، کوهسرخ، گناباد و بجستان است.

این شرکت سوخت‌رسانی به جنوب خراسان رضوی و نیز تامین بخشی از نیاز مصرفی سوخت استان خراسان جنوبی را عهده‌دار است و انبار نفت این منطقه یکی از مبادی هشتگانه صادرات فرآورده‌های نفتی در کشور است.

منطقه تربت حیدریه دارای ۶۵ باب جایگاه عرضه سوخت مایع، ۲ فروشندگی سکودار و ۱۲ فروشندگی فرآورده‌های نفتی معمولی و همچنین ۳۳ باب جایگاه عرضه گاز طبیعی با ۱۴۳ نازل فعال و ناوگان حمل و نقل منطقه نیز، دارای ۳۱۴ نفتکش است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۶ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۳:۱۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402062615837
  • خبرنگار : 30147