معصومه عبداللهی در گفتو گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: رأفت در وجود همه امامان وجود دارد، اما در وجود مبارک امام رضا (ع) ظهور و بروز بیشتری دارد به طوری که وقتی وارد حرم مطهر این امام همام می شویم احساس میکنیم مهر و رأفت از در و دیوار حرم میبارد.
وی با بیان اینکه امام رضا (ع) خطاب به زائران خود فرموده هر کس به زیارت من بیاید در سه جایی که برای انسانها ترس و وحشت وجود دارد به سراغ آنها رفته و در کنارشان قرار میگیرم، گفت: اول زمانی که نامه اعمال را به دست انسان میدهند، دوم زمان عبور از پل صراط و سوم در زمانی که میخواهند به نامه اعمال انسان رسیدگی کنند.
مسئول کارگروه زیست عفیفانه اموربانوان استانداری گلستان امام رضا (ع) را کانون مهر و عاطفه در کشور دانست و افزود: اگر برای کشور ایران کانونی را در نظر بگیریم که مهر و عاطفه همه مردم ایران به آن سمت باشد قطعا آن کانون حرم مطهر امام رئوف است که همه قلبها به سمت آن تمایل دارد.
این کارشناس مذهبی خاطر نشان کرد: وقتی از راه دور به امام رضا (ع) سلام میدهیم، بلافاصله احساس میکنیم توجهی در دلها ایجاد میشود، این احساس همان رأفت امام هشتم است که موضوعی فطری، نوع خاصی از رأفت و متفاوت با رافت سایر ائمه اطهار است.
عبداللهی حرم مطهر امام رضا (ع) را همانند خیمهگاهی دانست که مردم ایران مهر و عاطفه را در سایه آن تجربه میکنند، گفت: امام رضا (ع) هرگز سخن دیگران را قطع نمیکرد، در حد توان حاجات مالی مردم را برطرف کرده و مظهر یک انسان کامل بود.
وی با اشاره به اینکه سبک زندگی و اخلاق امام رضا (ع) باید به عنوان کلید طلایی و معیار سنجش رفتار همه انسانها از هر قوم و ملیتی قرار بگیرد، تصریح کرد: این امام بزرگوار با خادمین و غلامان بر سر یک سفره غذا تناول میکرد و در توضیح رفتار خود فرمود، همه ما بندگان خدا هستیم و معیار برتری انسانها فقط تقوا و عمل به دستورات خداوند است.
انتهای پیام