به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره ارشاد ملایر، فرشاد کشاورزیان با اعلام این خبر افزود: این نمایشگاه ۲۷ شهریور تا دوم مهرماه از ساعت ۱۰ تا ۱۳ و ۱۶ تا ۲۰ توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، در سرای فرهنگ و هنر با همکاری شهرداری ملایر به مناسبت روز شعر و ادب پارسی و بزرگداشت استاد محمدحسین شهریار برگزار میشود.
وی اظهار کرد: حدود دو ماه به هنرجویان این آموزشگاه در ارتباط با تصویرسازی شعر (گروه سنی ۸ تا ۱۲ سال ) و تصویرسازی ضربالمثل (گروه سنی ۵ تا ۸ سال ) و همچنین طراحی چهره تعدادی از شاعران و بزرگان ادبیات ایران (رده سنی ۸ تا ۱۲ سال) آموزشهای لازم داده شده و آثاری را در قالب نقاشی، طراحی، مجسمهسازی و سفال خلق کردهاند که نقاشیها با تکنیکها و سبکهای متفاوتی ایجاد شده است.
وی اضافه کرد: در این نمایشگاه تکنیکهای گواش، آبرنگ، پاستل روغنی و اکرولیک برای کودکان زیر ۱۲ سال و تکنیک طراحی با مداد، راپید، کنته، مداد رنگی، اکرولیک و رزین برای هنرجویان ۱۲ سال به بالا و چند نمونه از آثار هم که در طول دوره های مختلف پدید آمده، آماده ارائه است.
کشاورزیان خاطرنشان کرد: همچنین هنرمندان با برپایی این نمایشگاه با سبکشناسی نقاشی موضوعی و با سبک تعدادی از هنرمندان جهان، همچون پیکاسو سبک کوبیسم، ونگوگ سبک امپرسیونیست و سالوادوردالی سبک سوررئال آشنا شده و تصاویری را طراحی و با تکنیک اکرولیک اجرا کردهاند.
وی افزود: هنرجویان این آموزشگاه، بعد از مرحله سبکشناسی غربی با سبکشناسی شرقی آشنا شده و پس از آشنایی با هنرهای نقاشی ایرانی همچون تذهیب، نگارگری، نقاشی قهوهخانهای یا قاجاری، آثاری را طبق تصور و برداشت شخصی با تکنیک اکرولیک از موضوع مرتبط خلق کردهاند.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر گفت: در این نمایشگاه از تابلویی در رابطه با ملایر شهر جهانی انگور نیز رونمایی میشود و با توجه به اینکه برای طراحی این اثر دقت و زمان زیادی صرف شده، قابلیت ثبت به عنوان لوگویی منحصربفرد و ویژه برای شهرستان ملایر را داراست.
وی یادآور شد: مریم درخشانفر دارای مدرک تحصیلی کارشناسی گرافیک، مدیر مسئول و مربی آموزشگاه هنرهای تجسمی فرین با چندین سال سابقه کاری در زمینه نقاشی و مجسمهسازی، مدت چهار سال است که آموزشگاه خود را تأسیس کرده و تمام تلاش خود را به کار بسته تا شیوه درست و اصولی در زمینه آموزش هنرهای تجسمی همراه با خلاقیت را به هنرجویان آموزش دهد و بعد از سختیهایی که اوایل در زمینه شیوه جدید آموزشی داشته، توانسته این روش آموزشی را در شهرستان ملایر معرفی کند.
کشاورزیان اظهار کرد: یکی از دغدغههای همیشگی این هنرمند، استفاده از مواد دور ریز اطراف خود بوده که این مواد را به یک اثر هنری و کاربردی یا تزئینی بدل کند و البته در این زمینه نیز آثار هنری زیبایی ارائه داشته است.
انتهای پیام