صالح محمدی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه کشت دوم طی چند سال اخیر رونق یافته است، اظهار کرد: شرایط آب و هوایی و خاک حاصلخیز استان گیلان این امکان را میدهد که در بسیاری از اراضی شالیزاری اقدام به کشت محصول در قالب کشت دوم به جای رها کردن اراضی در هفت ماه سال کنیم.
وی از برنامهریزی کشت دوم در ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی شالیزاری استان خبر داد و تصریح کرد: کشت دوم با هدف افزایش تولیدات کشاورزی استان و بهرهوری بیشتر شالیزارها انجام میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، کشت دوم را شامل پرورش راتون در ۶۵ هزار هکتار از اراضی استان دانست و اضافه کرد: نشاء مجدد برنج هم چند سالی است که دنبال میشود.
محمدی، کشت علوفه جهت تامین نهادههای دامی و تعلیف آنها را نیز در دستور کار دانست و بیان کرد: یکی از مهمترین مشکلات دامداریهای کشور تامین نهاده و غذای دام است و لذا در کشت دوم به طرف شبدر برسیم و تریتیکاله و چغندر و ذرت علوفهای رفتیم که بر اساس تحقیقات انجام شده، برای شالیزارهای استان مناسب است.
وی کشت سبزی و صیفی را نیز مورد تاکید سازمان جهاد کشاورزی استان دانست و گفت: گیاهان برگی و غدهای همچون اسفناج و ترب و تربچه و سبزیجات پاییزه میتواند هم به افزایش درآمد کشاورزان کمک کند و هم در استان و پایتخت مصرف شود.
رئیس جهاد کشاورزی گیلان کشت باقلای رشتی(پاچ باقلا) و باقلای مازندرانی را نیز موجب تولید غذا و افزایش درآمد برای کشاورزان دانست و تاکید کرد: امسال سازمان تعاون روستایی گیلان ماموریت دارد که بازارچه های عرضه محصولات کشاورزی را در قالب روستابازار در همه شهرستانها ایجاد کند تا علاوه بر فروش تولیدات کشاورزی و محصولات کشت دوم استان به مردم و مسافران، زمینه ارسال به سازمان میادین میوه و تره بار تهران فراهم شود.
انتهای پیام