فاطمه اکبرزاده دراینباره به ایسنا گفت: کسبوکارهای بومی، سنتی و خانگی، چشماندازهای شغلی آینده، موانع راهاندازی و توسعه کسبوکارها، کسب رزق حلال و برکت در زندگی، تنبلی و علاقه به بازدهی سریع، چالش انتخاب شغل و هدایت شغلی موفق، تربیت خلاقانه و کارآفرینانه فرزندان، چالش مشارکت و کار تیمی، چالش خلاقیت در کسبوکارها و تولید ملی و حمایت از کالای ایرانی، موضوعهایی است که برای این رپرتوار تئاتر خیابانی در نظر گرفته شده است.
او با بیان اینکه شیوههای اجرا بهصورت گونههای مختلف تئاتر بیرونی شامل تئاتر خیابانی، تئاتر محیطی، تئاتر شورایی و ... خواهد بود، افزود: پس از بازبینی نهایی آثار ارسال شده، بین ۶ تا ۸ تئاتر بهعنوان آثار برتر انتخاب میشوند که اجرای خود را در قالب تئاترهای خیابانی به روی صحنه خواهند برد. همچنین تئاترهای منتخب با موضوعهای مدرسه و محله نیز برای اجرا در محلات و مدارس آماده خواهند شد.
مدیر خانه جوان اصفهان با بیان اینکه هیئتداوران رپرتوار تئاتر خیابانی خودکار با محوریت کارآفرینی و کسبوکار شامل دو گروه داوران تخصصی حوزه کسبوکار و همچنین داوران تخصصی فنی حوزه تئاتر خواهدبود، بیان کرد: ملاک انتخابِ محل برای اجرا نیز عمدتاً مکانهای پر تردد و پر بازدید شهر اصفهان مانند میدان نقشجهان، پل خواجو و میدان امام حسین(ع) است. لازم به ذکر است که با مرکز کارآفرینی نوآوری اداره کل آموزشوپرورش استان نیز هماهنگ شده تا پس از دریافت فهرست موردنظر، در مدارس نیز اجراهای تئاتر با محوریت مسائل و چالشهای دانشآموزان در حوزه کسبوکار صورت بگیرد؛ ضمن اینکه یکی از اعضای داوران نیز از این اداره انتخاب میشود.
او اضافه کرد: مهلت ثبتنام در رپرتوار تئاتر خیابانی خودکار با محوریت کارآفرینی و کسبوکار، تا ۲۲ شهریورماه است. بازبینی آثار نیز تا ۱۲ مهرماه ادامه خواهد داشت و در نهایت این رپرتوار از ۲۸ مهر تا ۵ آبان ماه برگزار خواهد شد.
انتهای پیام