به گزارش ایسنا، در چند روز گذشته پس از انتخاب سرپرست برای هیات هاکی خوزستان، این موضوع باتوجه به کنار رفتن امینه خجسته از ریاست این هیات با یک سری حواشی مواجه بود که اداره کل ورزش و جوانان توضیحاتی برای آگاهی بیشتر افکار عمومی بیان کرد که متن آن را در ادامه می خوانید:
"خانم خجسته چندین بار از سمت ریاست هاکی خوزستان استعفا کرد و در نهایت رییس فدراسیون نیز این استعفا را پذیرفت.
باید به واقعیت ها پرداخته شود؛ سال گذشته نسبت به عملکرد خانم خجسته در هیات هاکی چند نقد فنی داشتیم. اولا سال ۱۴۰۱ اعتبار مربوط به هزینه اعرام تیم به المپیاد استعدادهای برتر را به حساب هیات واریز شد که به بهانه این که ورزشکاری نداریم، تیمی اعزام نشد.
هم چنین بابت برگزاری اردوی تیم ملی که قرار بود هیات در استان خوزستان برپا کند، مخالفت کردیم زیرا وقتی این هیات به صورت آکادمی کار نکرده است و هاکی بازان ما که دارای ظرفیت و پتانسیل بسیار بالایی هستند جزو تیم ملی نیستند و هم چنین در بحث ساختار نیروی انسانی کاری انجام نشده است، پس چرا باید اصرار به صرف هزینه برای برپایی اردو در خوزستان داشته باشند.
هم چنین در جلسات هدفگذاری که هرسال توسط کارشناسان ورزش با هیات ها برگزار می شود بر اساس نظر این کارشناسان اهداف پیشبینی شده درخصوص هیات هاکی محقق نشده است.
حالا جای سوال از رییس سابق این هیات وجود دارد که علی رغم اعتباری که به هیات داده شده بود چرا نتوانستند به رقابت های المپیاد استعدادهای برتر تیم اعزام کنند و در این سال ها چه اقدامی برای کشف و پرورش استعدادها داشته اند؟
ضمن این که طبق آمار رسمی، آمار ورزشکاران بیمه شده هیات هاکی در سال ۱۴۰۰، ۲ ورزشکار آقا و هفت ورزشکار خانم بود که این آمار در سال ۱۴۰۱ تنزل پیدا کرد و به یک ورزشکار مرد و پنج ورزشکار خانم رسید. در ماه های سپری شده از سال ۱۴۰۲ نیز این آمار شامل پنج ورزشکار آقا و سه ورزشکار خانم است.
به نظر می رسد این آمار مستند گویای تمام آن چه در این سال ها در هیات هاکی رقم خورده، است.
امیدوارم در ورزش هرگز رشته های ورزشی را قربانی منافع شخصی نکنیم و ای کاش دعوای این دوستان بر سر ورزش بود."
انتهای پیام