امیر کرم زاده سهشنبه ۲۱ شهریورماه ۱۴۰۲ در ششمین جلسه شورا اداری استان سمنان اظهار کرد: جاده ابریشم میراث و هدیه گذشتگان است و حالا سمنان بهعنوان پایتخت راه ابریشم در کشور ایران و نماینده جمهوری اسلامی ایران در اتحادیه بینالمللی شهرهای عضو جاده ابریشم است که فرصتی طلایی برای جهانیشدن استان سمنان و رشد و توسعه این استان را در حوزههای اقتصاد، فرهنگی، علمی و…فراهم کرده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان افزود: برای توسعه گردشگری و جذب گردشگران، نرمافزار جامع گردشگری و معرفی استان سمنان با نام پارکوپولو که دارای بیش از ۶ هزار محتوا است با استفاده از ظرفیت جوانان بومی استان سمنان تهیهشده است و در هفته گردشگری بهصورت رسمی رونمایی خواهد شد.
کرم زاده گفت: در رویداد اتحادیه بینالمللی شهرهای عضو جاده ابریشم نام استان سمنان در کنار ۵۸ شهر و ۲۶ کشور دیگر مطرح و بهعنوان یک برند گردشگری پا به عرصه جهانی گذاشت.
وی از عضویت سمنان در این اتحادیه جهانی به عنوان یک فرصت کمنظیر نام برد و خاطرنشان کرد: با برنامهریزی، همکاری و تعامل دستگاههای اجرایی باید برای کسب بیشترین منافع تلاش کرد.
دبیر ستاد خدمات سفر استان سمنان با اشاره به آمادگی استان برای ارائه خدمات مطلوب به مسافران و زائران در دهه آخر ماه صفر گفت: در دهه آخر ماه صفر افتخار میزبانی و خادمی زائران و مسافران امام هشتم (ع) را در استان سمنان داریم در این راستا با برنامهریزیهای انجامشده ۴۰ موکب در مسیر ۶۵۰ کیلومتری تهران تا خراسان رضوی در استان سمنان برپا شده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان افزود: ساماندهی سرویسهای بهداشتی باهدف رفاه حال مسافران در دستور کار است.
به گزارش ایسنا؛ سمنان اخیرا به عنوان تنها نماینده کشورمان در «اتحادیه بینالمللی شهرهای گردشگری در امتداد جاده ابریشم» انتخاب شده است. در حال حاضر ۵۸ شهر جهان که مسیر جاده ابریشم از آنها عبور کرده در اتحادیه بینالمللی شهرهای جاده ابریشم عضو هستند. این شهرها شامل: شهرهای داتونگ، هوهات، نانجینگ، نینگبو، کوانژو، جینگ دژن، چینگ دائو، لوئویانگ، ووهان، چانگشا، گوانگژو، بیهای، گویلین، سانیا، چونگ کینگ، چنگدو، لیجیانگ، شیان، دونهوانگ، شینینگ، یینچوان و شهر کشگار از کشور چین، مالزی (پنانگ)، میانمار (نایپیداو)، نپال (پوخارا)، فیلیپین (بیسلیگ، سورسوگون)، سریلانکا (کلمبو)، تایلند (چیانگ رای، نونگ خای)، آذربایجان (شکی)، بلاروس (مینسک)، بلغارستان (ولیکو تارنوو)، مجارستان (هویز، سگد، ویلانی)، قزاقستان (قونایف، شیمکنت، ترکستان)، تاجیکستان (کولیاب)، ازبکستان (بخارا، خیوا، کوکند)، مصر (هورگادا، دره جدید)، ایران (سمنان)، اردن (امان، پترا)، مراکش (طنجه)، عربستان سعودی (العلا)، ترکیه (استانبول)، کنگو (برازاویل، پوینت نوآر)، زیمبابوه (ماسینگو)، مالت (سانتا لوسیجا)، انگلستان (مکلسفیلد)، مکزیک (کانکون) و برزیل (ایگواکو) است که همگی عضو اتحادیه بینالمللی شهرهای جاده ابریشم هستند.
چندی پیش و در اواسط شهریورماه جاری اتحادیه بینالمللی شهرهای جاده ابریشم با حضور مسئولان این ۵۸ شهر از ۲۶ کشور در کشور چین برگزار شد.
جاده ابریشم» یا «راه ابریشم» شبکه راههای بههمپیوستهای با هدف بازرگانی در آسیا است که خاور و باختر و جنوب آسیا را به هم و به شمال آفریقا و خاور اروپا پیوند میداد، مسیری که تا سده پانزدهم میلادی بهمدت یکهزار و ۷۰۰ سال، بزرگترین شبکه بازرگانی دنیا بود که استفاده از عنوان «ابریشم» در نام این مسیر نیز به دنیا رونق تجارت این نوع کالا در دوره های تاریخی مختلف بوده است.
انتهای پیام