علی رمضانی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به رشد ۲۰ درصدی مراجعه کنندگان به موکب شهدای سوادکوه در ایام اربعین حسینی گفت: موکب شهدای سوادکوه و سوادکوه شمالی از سال ۱۳۹۵ با نام هیئت فاطمه الزهرا سوادکوه و با سرپرستی امام جمعه شهر زیراب شروع به فعالیت کرد و بعد از مدتی با دریافت مجوز موکب، به نام موکب شهدای سوادکوه و سوادکوه شمالی خدمت رسانی به زائران کربلای معلی را آغاز کرد.
رمضانی گفت: این موکب در شهر کربلا و قسمتهای مختلف شهر برپا میشود و در دوسال اخیر یک مدرسه را برای این کار در اختیار گرفتیم.
مدیر موکب شهدای سوادکوه و سوادکوه شمالی اظهار کرد: از میان داوطلبین برای خدمت در موکب، بیش از ۱۲۰ خادم گزینش و انتخاب می شوند و در موارد مختلف مانند درمان، اسکان، پذیرایی، امور فرهنگی، نانوایی، آشپزی، خیاطی، آرایشگری وغیره به زائران خدمت می دهند.
رمضانی در خصوص تعداد زائران و مراجعین به موکب شهدای سوادکوه و سوادکوه شمالی اشاره کرد: ظرفیت اسکان روزانه در این موکب ۱۵۰۰ نفر است و در شبانه روز بیش از دو هزار وعده صبحانه، ناهار و شام به زائران داده شده است.
وی ادامه داد: در مدت ۱۰ روز استقرار موکب در کربلای معلی، ۳۱ هزار زائر از خدمات مختلف موکب شهدای سوادکوه و سوادکوه شمالی بهرمند شده اند که نسبت به سال گذشته رشد ۲۰ درصدی را شاهد بودیم.
مدیر موکب شهدای سوادکوه و سوادکوه شمالی با اشاره به برنامه های روزانه موکب گفت: زیارت عاشورا، زیارت اربعین، دعای ندبه، سخنرانی های فرهنگی، کلاس های احکام، نمایشگاه نقاشی کودکان و برنامه های مختلف فرهنگی بهصورت روزانه در این موکب با همکاری زائران انجام گرفت که با استقبال بسیار خوبی مواجه شدیم.
وی افزود: برای پشتیبانی تغذیه ای زائران، شهرستان های سوادکوه و سوادکوه شمالی را به ۱۰ قسمت تقسیم کردیم که هر قسمت عهده دار تامین مواد اولیه تغذیه و پذیرایی از زائران شد. به این صورت که ۱۵۰ کیلو برنج ، ۱۵۰ کیلو مرغ و دیگر مواد اولیه بهصورت روزانه توسط این تقسیم بندی تامین شد.
رمضانی با اشاره به اینکه موکب شهدای سوادکوه و سوادکوه شمالی در همه مناسبت های ملی و مذهبی در طول سال برنامه های فرهنگی و مناسبتی برگزار می کند، اظهار کرد: بهخصوص در ایام همه گیری کرونا این موکب فعالیت های وسیعی در تمیزی معابر، گندزدایی، واکسیناسیون و غیره انجام داد.
وی با اظهار اینکه به مناسبت های مختلف سبد کالا برای خانواده های بی بضاعت تهیه و تحویل می شود، ادامه داد: تامین امکانات برای دانش آموزان نیازمند و برخی از مدارس در مناطق محروم از دیگر فعالیت های این موکب است که در طول سال انجام می پذیرد.
مدیر موکب شهدای سوادکوه و سوادکوه شمالی در خصوص تامین هزینه های موکب بیان کرد: استفاده از ظرفیت خیرین یکی از راههای تامین هزینه های موکب بود. مثلا در شهرستان سوادکوه از کمک های ۱۰ هزار تومانی تا کمک ۲۰۰ میلیون تومانی برای موکب را شاهد بودیم.
این مسئول با بیان اینکه در این مسیر یکی از بزرگترین مشارکت ها، همکاری رانندگان کامیون بود که ۲۰ روز وظیفه بارگیری و حمل لوازم مورد نیاز را بر عهده داشتند، تصریح کرد: این مدت کامیونداران نه تنها کرایه دریافت نکردند، بلکه در بسیاری از موارد به ما کمک کرده که قابل قدردانی است.
انتهای پیام