سید محمود موسوی در گفتوگو با ایسنا، گفت: شب عید و مرداد و شهریور فصل اصلی فروش کیف است، اما در حال حاضر شاهد رکود در بازار کیف مدارس هستیم.
وی با بیان اینکه قیمتها نسبت به سال قبل متناسب با قیمت مواد اولیه تغییر کرده و افزایش قیمت چشمگیری نداشتیم، تصریح کرد: تولیدکنندگان باید حداقل ۱۰ درصد سود دریافت کنند و در حال حاضر به دلیل اینکه میخواهند هزینههای خود را پرداخت کنند، محصولاتشان را با حداقل سود عرضه میکنند.
به گفته رئیس اتحادیه سراجان تهران در حال حاضر میانگین قیمت یک کوله پشتی مناسب با کیفیت برای مقاطع ابتدایی در تولیدی و عمده فروشی ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان قیمت دارد. البته کوله پشتی به قیمت ۵۰ تا ۶۰ هزار تومان هم وجود دارد که البته مناسب استفاده دانش آموزان نیست.
موسوی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا محدودیتی برای استفاده از برخی طرحهای مربوط به انیمیشنهای خارجی روی کوله پشتیها وجود دارد؟ گفت: چند سال پیش اتحادیه در این رابطه به اعضا پیامکی ارسال کرد و به طور کلی هم اعضای صنف سراجان از این طرحها استفاده نمیکنند. در مواردی این طرحهای روی کوله پشتیهای خارجی قاچاق وجود دارد.
رئیس اتحادیه سراجان تهران با اشاره به ممنوعیت واردات کیف، گفت: در سال جاری کولهپشتیهای قاچاق در بازار بیشتر شده بود که در این رابطه نامهنگاری هم کردیم. همچنین طی پیامکی به اعضای صنف هشدار دادیم که در صورت فروش کالای قاچاق و جمع آوری آنها از سوی دستگاههای مرتبط اتحادیه کمکی به اعضا نخواهد کرد.
موسوی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۸۰ درصد صنف سراجان را اتباع تشکیل میدهند که مورد اعتراض ماست، گفت: سال ۱۴۰۰ مصوبهای تعیین شد که بر اساس آن حضور اتباع در بخشهای مختلف تولید، عمده فروشی و خرده فروشی سراجان ممنوع است.
انتهای پیام