به گزارش ایسنا، سید محسن دهنوی در اولین رویداد نظارتی قانون جهش تولید دانش بنیان، بیان کرد: سال ۸۰ که رهبری بحث جنبش نرم افزاری و تولید ثروت از دانش را بیان کردند این نگاه در دانشگاه نیز منتقد داشت اما رهبری ایستادند و گفتمان کردند و این موضوع جا افتاد، بعد موضوع شرکت های دانش بنیان و اقتصاد دانش بنیان را مطرح کردند و پای آن ایستادند. ما در جایی ایستادیم که روزی در کشور مسئله ما در اول انقلاب سواد آموزی بود اما امروز به برکت ایستادگی رهبری مسئله ما فتح قله های فناوری است. ما همه این را مدیون مقام معظم رهبری هستیم.
وی در ادامه اظهار کرد: بنده قبل از اینکه نماینده مجلس بشوم در حوزه دانش بنیان کار می کردم و مشکلات این حوزه را درک می کنم. با پیگیری شخص رییس مجلس قانون جهش تولید دانش بنیان در اولویت مجلس قرار گرفت و به تصویب مجلس رسید. به عنوان یکی از فعالان زیست بوم دانش بنیان از شخص آقای قالیباف تشکر می کنم. ما قانونی نوشتیم و بخشی از آیین نامه آن تدوین و بخشی هنوز نشده است. در بین دستگاه هایی که در این قانون وظیفه داشتند کم ترین میزان همکاری در حوزه بانک مرکزی و نظام بانکی است. بانک مرکزی همکاری لازم را در اجرای قانون ندارد. مشکلات همچنان باقی است.
رئیس فراکسیون اقتصاد دانش بنیان مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: همین الان یک وام سرمایه در گردش را که شرکت دانش بنیان می خواهد بگیرد، نمی تواند. یک سنجه هایی نشان می دهد حال ما در برخی جاها خوب نیست مانند مهاجرت نخبگان. برخی از کشورهای منطقه استارت آپ ها ما را یکجا می برند. نه تنها نخبگان بلکه کل استارت آپ را که خلاقیت و جذابیت دارند می برند. کسی که باید بایستد و مشکلات را حل کند خود ماها هستیم. خواهش بنده این است که در پنل های تخصصی امروز دست به دست هم داده تا به سمت قله برویم.
انتهای پیام