سید محمد اعتماد اعجازی، ۱۹ شهریور در این همایش افزود: در قانون تشکیل شورای آموزش وپرورش، ۲۲ تکلیف مشخص شده است که این تکالیف درحوزههای مختلف بررسی واجرایی می شود.
وی با اشاره به اینکه یکی از رویکردها در شهرستان اردبیل براساس سیاستهای دولت اولویتبندی مسائل است گفت:در این راستا کمیتههایی تشکیل شده و این مسئلهها را رصد واولویتبندی کرده و اقدامات و برنامههای لازم را انجام میدهند.
فرماندار اردبیل گفت: در حوزه آموزش و پرورش برنامهریزی برای سبک زندکی سالم و کاهش آسیبهای اجتماعی مبنای کار قرار گرفته است و دورههای آموزشی در حوزههای مختلف به ویژه کاهش آسیبهای اجتماعی و سواد رسانهای و حوزه فضای مجازی برای دانش آموزان و والدینشان برگزار شده و ادامه مییابد.
اعتماد اعجازی تصریح کرد: متاسفانه سرانه فضاهای آموزش وپرورش شهرستان اردبیل پایینتر از سرانه کشور است. ۳۰ درصد مدارس اردبیل توسط خیران احداث شده است که این امر قابل تقدیر و قدردانی است.
وی افزود: برخی مدارس اردبیل نیازمند تخریب و بازسازی هستند که انتظار میرود باحمایت مسئولان و تامین اعتبارات و مشارکت خیرین این مدارس بازسازی و در اختیار دانش آموزان قرار گیرد.
فرماندار اردبیل تصریح کرد: برخی مدارس اردبیل که در هسته مرکز شهر قرار گرفته باعث ایجاد ترافیک شده که نیازمند ساماندهی هستند و برخی مدارس هم نیازمند تغییر کاربری و بهینه سازی هستند که دراین راستا برنامهریزیهایی لازم صورت میگیرد.
اعتماد اعجازی با گلایه از مسوولین ذیربط در مورد عدم راهاندازی سامانه الکترونیکی ثبت نام سرویس مدارس گفت: متاسفانه با وجود برگزاری جلسات و تاکیدات مکرر این امر محقق نشد و باعث بلاتکلیفی والدین شده و در زمان بازگشایی مدارس معضلات مختلف ازجمله افزایش ترافیک و نگرانی خانوادهها را به دنبال خواهد داشت.
انتهای پیام
سرانه فضای آموزشی اردبیل ۵ متر کمتر از استاندارد کشوری است
فرماندار اردبیل در همایش مدیران و معاونین پرورشی مدارس اظهار کرد: سرانه فضای آموزشی شهرستان اردبیل ۵ متر کمتر از میانگین سرانه کشوری است.