مهدی توکلیان در گفتوگو با ایسنا عنوان کرد: در حال حاضر، تعداد ۹ پانسیون در فرایند اخذ مجوز هستند که همه آنها مخصوص بانوان هستند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان قم، ادامه داد: استانداردهای مختلف عمرانی، حراستی، تاسیساتی و آموزشی برای این موضوع از سوی نهاد کتابخانههای عمومی کشور طراحی شده است که در صورت احراز این شرایط از سوی کارشناسان اداره کل کتابخانههای عمومی استان، مجوزهای لازم از طریق پنجره واحد خدمات وفا به آدرس https://sso.farhang.gov.ir صادر میشود.
توکلیان در خصوص نظارت بر عملکرد و فعالیت این پانسیونها، اظهار کرد: بر اساس قانون، صدور مجوز پانسیونهای مطالعاتی از سوی نهاد کتابخانههای عمومی انجام میشود و این مجوز هر ساله بر اساس رعایت استانداردها تمدید یا ابطال میشود.
وی در رابطه با شهریه پانسیونهای مطالعاتی بیان کرد: شهریه پانسیونهای مطالعاتی براساس میزان تجهیزات و خدمات ارائه شده از ۵۰۰ هزار تومان الی یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در ماه متغیر است که تعیین میزان این شهریه توسط کارشناسی کارشناسان نهاد براساس معیارهای موجود صورت میگیرد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان قم، تصریح کرد: در حال حاضر ۲۵ کتابخانه عمومی در استان قم به صورت دوازده ساعته و از ساعت ۷:۳۰ الی ۱۹:۳۰ در حال فعالیت هستند که بدون محدودیت و نگاه جنسیتی به همه گروههای سنی و مقاطع مختلف ارائه خدمت میکنند.
افزایش ساعات فعالیت کتابخانههای عمومی و یا حتی نظارت بر کیفیت ارائه خدمات در پانسیونها مبتنی بر استاندارهایی همچون جانمایی در مکان مناسب و آرام، امنیت و نظم، حضور تعداد افراد محدود، وجود میز و صندلی های مناسب، برخورد با پانسیونهای بدون مجوز با اخذ شهریه های بیشتر از نرخ مصوب؛ خلاء فضاهای مطالعاتی را جبران میکند.
انتهای پیام