تدارکات نظامی آلمان در واکنش به جنگ اوکراین افزایش می‌یابد

رئیس تدارکات دفاعی آلمان گفت که سازمان او در حال "رهاسازی" خود از قید و بند بروکراسی است زیرا بزرگترین کشور اروپا در تلاش است تا نیروهای مسلح خود را که نادیده گرفته شده، در پاسخ به جنگ اوکراین مورد بازسازی اساسی قرار دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه فایننشال تایمز، آنته لینیک-امدن، رئیس تدارکات دفاعی آلمان که در آوریل به ریاست اداره مسئول هزینه ۱۰۰ میلیارد یورویی برای ارتقاء تجهیزات نظامی منصوب شد، گفت که هدف او ایجاد یک "تغییر فرهنگی" چشمگیر برای تسریع روند خرید سلاح و مهمات است.

آنته لینیک-امدن که آژانس او نقش اصلی را در اجرای وعده اولاف شولتس، صدراعظم آلمان در مورد تغییر رویکرد آلمان به امنیت و دفاع پس از حمله روسیه به اوکراین دارد، گفت که این نهاد در برابر مقررات بیش از حد و درخواست‌های پیچیده ارتش در حال عقب‌نشینی است.

او به فایننشال تایمز گفت، این تغییر در مورد "تشویق مردم به شجاع شدن و تصمیم‌گیری بود و اینکه پروژه‌ها را در تمام سطوح سازمان ۱۱۰۰۰ نفری سریع‌تر پیش ببرند." او افزود، به طور ناگهانی پروژه‌هایی که برای سال ۲۰۲۸ برنامه‌ریزی شده بودند، می‌توانند به طور ناگهانی در سال ۲۰۲۵ یا ۲۰۲۶ تحویل شوند.

ارتش آلمان مدت‌هاست که با کمبودهای مختلف از تجهیزات شخصی اولیه برای نیروها گرفته تا کمبود سلاح‌های سنگین و مهمات روبه‌رو بوده است و فرآیند تهیه آن توسط کارشناسان گاهی مضحک توصیف شده است.

طبق گزارش اخیر پارلمان آلمان، یک بخش مرتبط با بالگردها مجبور شد ۹ سال برای تأیید کلاه ایمنی جدید با حفاظت بالستیک صبر کند؛ یک محصول تجاری در دسترس که برای اولین بار در سال ۲۰۱۳ درخواست شد. در نمونه‌ای دیگری، در این گزارش آمده است که ارتش آلمان از سال ۲۰۱۱ منتظر یک کیت آزمایش برای عوامل سمی اعصاب بوده است.

آنته لینیک-امدن گفت که آژانس او در گذشته از "زمان زیاد و پول کم" رنج برده است و افزود که این رویکرد راه‌حل‌های آماده را که می‌توانستند ساده‌تر و سریع‌تر ارائه کنند، نادیده گرفته بود.

این مقام آلمانی گفت که نهاد زیرنظر او حدود ۶۰ میلیارد یورو (۱۰۰ میلیارد دلار) اعتبار تا پایان سال جاری میلادی اختصاص خواهد داد و قراردادهای بزرگی از جمله خرید جنگنده‌های اف-۳۵ و بالگردهای شینوک ساخت آمریکا و سامانه دفاع موشکی آرو ساخت رژیم صهیونیستی در راه خواهد بود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۹ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۵:۰۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402061912008
  • خبرنگار : 71402