فرهاد هادیکبیر در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به واقع شدن شهرستان اسدآباد در مسیر بزرگراه کربلا، از یکم تا ۱۵ شهریور ماه در ایام راهپیمایی اربعین حسینی ۷۱۶۶ بیمار به اورژانس بیمارستان قائم (عج) شهرستان مراجعه داشتهاند.
وی همچنین با اشاره به ارائه ۲۳ هزار و ۲۴۴ مورد خدمات پاراکلینیکی و سرپایی در بیمارستان قائم (عج )شهرستان طی مدت فوق، افزود: از یکم تا ۱۵ شهریور ماه با توجه به حجم بالای تردد زائران اربعین حسینی از محور اسدآباد این بیمارستان به ۲۸۰ بیمار بستری،۱۳۲ بیمار اورژانسی و نیز ۸۵ مصدوم ترافیکی ارائه خدمات داشته است.
هادیکبیر خاطرنشان کرد: ۱۵۹۲ نفر ویزیت بیمار توسط درمانگاه تخصصی بیمارستان قائم (عج ) و تعداد ۱۶ هزار و ۸۲۵ مورد خدمات بستری و اورژانسی را از جمله دیگر اقدامات این بیمارستان طی مدت فوق میتوان برشمرد.
وی در ادامه تصریح کرد: به زائرانی که از سفر اربعین برگشتهاند توصیه میشود با توجه به اینکه به دلیل تجمعات و گرمای شدید دچار مشکلات تنفسی و گوارشی شدهاند، بهویژه آنهایی که در خانواده افراد مسن و یا دچار بیماریهای زمینهای دارند حتما سه تا پنج روز پس از بازگشت از ماسک استفاده کنند تا اگر دچار بیماری شده باشند به سایر اشخاص انتقال ندهند.
هادیکبیر با تاکید بر اینکه این زائران سعی کنند در محیطهای بسته قرار نگیرند و تا حد امکان بهتر است پنجرهها در خانه باز باشد، گفت: اگر زائران دچار علائم بیماری هستند آشنایان برای دیدار با آنها چند روزی صبر کنند.
وی ادامه داد: با توجه به احتمال افزایش سویههایی از ویروس کووید در نتیجه همه افراد باید هم اکنون رعایت فاصله فیزیکی، داشتن تهویه مناسب، شستوشوی مداوم دستها و استفاده از ماسک را جدی بگیرند ضمن اینکه انجام این اقدامات جزء مواردی است که سازمان بهداشت جهانی برای پیشگیری تمام عفونتهای تنفسی توصیه کرده است.
هادیکبیر با اشاره به اینکه علائمی نظیر سرفه، تب، اسهال و تهوع میتواند از علائم کووید و نیز سرفه، تب شدید و بدن درد میتواند نشان دهنده ابتلا به آنفلوآنزا باشد، اظهار کرد: به همین دلیل زائرانی که از سفر باز میگردند باید علائم بیماری خود را جدی بگیرند و گمان نکنند دچار یک سرماخوردگی ساده شدهاند چرا که ویروسهای بسیاری علائمی شبیه سرماخوردگی دارند.
وی تاکید کرد: علاوه بر این استراحت در منزل و استفاده از مایعات در صورت لزوم به زائران بیمار توصیه میشود.
انتهای پیام