علی حسین بیرانوند در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: امروزه جهش تولید به عنوان یک هدف بزرگ و مهم در کشور توسط نهادهای مختلف در حال پیگیری است.
وی با بیان این مطلب که این مهم در صورت کارشناسی صحیح و اصولی میتواند تولید را در کشور متحول کند، تاکید کرد: یکی از بخشهای مهم که جهش تولید برای آن تعریف شده بخش کشاورزی است.
عضو پارک علم و فناوری لرستان خاطرنشان کرد: با داشتن ایدههای فناورانه و نوین میتواند بخش عمدهای از این اراضی دیم و کم بازده را با شناخت توان، ظرفیت، پتاتسیل و قابلیت آن نسبت به اجرای طرح دانش بنیان در آنها جهش تولید به معنای واقعی ایجاد کرد.
بیرانوند با بیان اینکه جهش تولید با ادامه کشاورزی سنتی در اراضی بدون در نظر گرفتن توان سرزمین عملی نخواهد شد، افزود: برای جهش تولید متفاوت از گذشته برای توسعه پایدار سرزمین معرفی خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: تحول و جهش تولید در اراضی دیم یعنی تولید بر اساس توان و قابلیت اراضی و ایجاد طرحهای نوین و دانش بنیان با کشت گیاهانی که چند ساله است.
عضو پارک علم و فناوری لرستان بیان کرد: با مختصر بارندگی چندین برابر کشتهای سنتی و غلات تولید و درآمد به همراه دارد و از شخم، بذر، کود، سم و ...هر ساله جلوگیری کرده و مانع از فرسایش خاک خواهد شد.
بیرانوند با بیان اینکه لرستان سرزمین رویایی جهت اجرای ایده و طرحها نوین مطابق با توان سرزمین است، اظهار کرد: به زودی این مظلومیت کشاورزی لرستان به بهشت تولید و درآمد تبدیل خواهد شد.
وی تصریح کرد: در این راستان گیاهان دارویی یکی از بهترین گزینههاست، ما با تمام قوت از بحث آب و منابع طبیعی استان و هم چنین گیاهان دارویی باید حمایت کنیم که درآمدزایی و ارزش افزوده بالایی دارد.
انتهای پیام