مجید مرادی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه فضای آموزشی ابهر وضعیت مناسبی ندارد، اظهار کرد: سرانه فضای آموزشی در ابهر در نقاط شهری به ازای هر دانشآموز ۵ مترمربع است. درحالیکه میانگین استانی این آمار ۵.۴۱ صدم است. بنابراین میانگین سرانه فضای آموزشی ابهر در نقاط شهری ۴۱ صدم کم است.
وی با بیان اینکه سرانه آموزش فضای آموزشی در نقاط روستایی ۶.۶ صدم سامتیمتر است، ادامه داد: آمار این حوزه نیز در استان ۶ متر و ۸۳ سانتیمتر است که در این مناطق نیز عقبماندگی داریم.
مرادی با توضیح اینکه برای جبران این عقبماندگی در فضای آموزشی در تلاش برای ساخت فضاهای آموزشی جدید و بهرهبرداری از فضاهای آموزشی در حال ساخت هستیم، ادامه داد: در همین راستا در عرض ۱۸ ماه، ۶ مدرسه در ابهر کلنگزنی شده و یا تفاهنامه احداث آن امضا شده است.
این مسئول با بیان اینکه به بیان سادهتر هر سه ماه یک مدرسه در ابهر کلنگزنی شده است و تلاش میکنیم این تعداد را به ۱۰ مدرسه برسانیم، عنوان کرد: در این مسیر از ظرفیت خیرین نیز استفاده میشود.
وی با اشاره به اینکه در راستای رفع نیازهای آموزش و پرورش نیازمند همکاری همه ارگانها هستیم، خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش قابل مقایسه با هیچ یک از ادارات نیست، چون با نسلهای آینده این کشور سر و کار دارد و نباید عقبماندگی در شاخصها داشته باشد.
انتهای پیام