نماینده ولی‌فقیه در لرستان مطرح کرد:

سابقه طولانی شهادت در راه امربه معروف و نهی از منکر

نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: زندگی خود را مملو از فعالیت‌های حلال، خدمت‌رسانی، عمل صالح و فضیلت و مکارم  اخلاقی کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی در تفسیر آیات ۲۵ تا ۲۷ سوره یس «إِنِّی آمَنتُ بِرَبِّکُمْ فَاسْمَعُونِ﴿۲۵﴾ قِیلَ ادْخُلِ الْجَنَّةَ قَالَ یَا لَیْتَ قَوْمِی یَعْلَمُونَ﴿۲۶﴾ بِمَا غَفَرَ لِی رَبِّی وَجَعَلَنِی مِنَ الْمُکْرَمِینَ» ، اظهار کرد: هزاران سال از آغاز حیات بشر بر کره زمین می‌گذرد بسیاری از انسان‌ها آمدند و رفتند و ما هم می‌رویم و پس از ما هم صدها سال و قرن‌ها انسان‌ها روی زمین زندگی خواهند کرد، اما آنانی موفق، سربلند و سرافراز می‌شوند که در مسیری حرکت کنند که آن مسیر آنان را به مقصد الهی برساند.

وی با بیان اینکه خوشا به حال آن کسانی که با نام نیک و با کارنامه پرفضیلت و مملو از خدمت و عمل صالح از دنیا رفتند، افزود:  زندگی چنین انسان‌هایی با عزت و شرافت است و برانگیخته و محشور شدن آنان با نشاط و سرور است.

امام جمعه خرم‌آباد ادامه داد: نبی مکرم اسلام حضرت محمدمصطفی(ص) می‌فرماید: «کَمَا تَعِیشُونَ تَمُوتُونَ وَ کَمَا تَمُوتُونَ تُبْعَثُونَ وَ کَمَا تُبْعَثُونَ تُحْشَرُونَ؛ همان‌گونه که زندگی می‌کنید، می‌میرید و همان‌طور که می‌میرید مبعوث می‌شوید و همان‌گونه که مبعوث می‌شوید، محشور خواهید شد» که این حدیث بیانگر این است اگر با عزت و منزلت در نزد خدا زندگی کردید با سربلندی، سرافرازی و نام نیک از دنیا می‌روید و در روزی که انسان‌ها سر از قبر بیرون می‌آورند و محشور می‌شوند حشری با اهل ‌بیت عصمت و طهارت(ع) دارند.

شاهرخی با اشاره به اینکه همان‌گونه که درجات و منزلت انبیاء متفاوت است درجات شهدا هم با هم متفاوت است و جانبازان هم درجاتشان با هم متفاوت است، ادامه داد: در جنگ احد کسی مانند حضرت حمزه به سیدالشهدا مشهور می‌شود و در میان شهدا کسی مانند جعفر ابن ابی‌طالب به جعفر طیار مشهور می‌شود که به همراه ملائکه در بهشت پرواز می‌کند و این مؤمن آل‌فرعون می‌گوید که ای کاش قوم من می‌دانستند خداوند من را جزء افراد گرامی قرار داده است و این مؤمن پس از شهادت هم به یاد مردم دنیا است که ای کاش از سرنوشت او اطلاع پیدا می‌کردند و هدایت و ارشاد می‌شدند.

شاهرخی با بیان اینکه شخصی از حضرت امام علی‌(ع) پرسید: آماده شدن برای مرگ و سفر آخرت چگونه است‌؛ امام علی(ع) فرمودند: «قَالَ أَدَاءُ اَلْفَرَائِضِ وَ اِجْتِنَابُ اَلْمَحَارِمِ وَ اَلاِشْتِمَالُ عَلَی اَلْمَکَارِمِ؛ انجام واجب‌ها و دوری از حرام‌های الهی و به دست آوردن مکارم اخلاقی»، اضافه کرد: امام هادی(ع) به داوود صرمی می‌فرمایند: «ای داوود! مال حرام رشد نمی‌کند و اگر هم رشد کند، برای صاحبش برکتی ندارد و اگر از آن چیزی انفاق کند، پاداشی نخواهد دید و آنچه پس از خود بر جای گذارد ره توشه او به سوی دوزخ است» پس اینکه امام علی(ع) می‌فرمایند: کسی که می‌خواهد خودش را آماده برای سفر آخرت کند، باید از حرام دوری کند، چون حرام نه برای خودش و نه برای نسل بعد از خودش سودی ندارد، بلکه همه ضرر و زیان است.

وی گفت: محتکر، گران‌فروش، مفسد اقتصادی، کلاهبرداری، اختلاس، ضرر و زیان به بیت‌المال چنین آینده‌ای در پیش دارد، پس لازم است زندگی خود را مملو از فعالیت‌های حلال، خدمت‌رسانی، عمل صالح و فضیلت و مکارم  اخلاقی کنیم.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۶ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۴:۲۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402061610317
  • خبرنگار : 50176