مسعود دهقانی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: کارشناسان بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت راوند در هنگام بازرسی از فروشگاههای منطقه، ۵۰۰ لیتر آبلیموی فاسد و کپکزده را جمعآوری و نابود کردند.
وی افزود: صاحبان مشاغل و صنفهای حساس باید در قبال سلامت شهروندان، همواره احساس مسئولیت داشته باشند و شبکه بهداشت با هدف تأمین سلامت شهروندان، با واحدهای عرضه و تولید مواد غذایی غیراستاندارد و تاریخ مصرف گذشته، به شدت برخورد میکند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان، تأکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینههای بهداشتی با شماره سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت تماس گرفته تا در کمترین زمان ممکن با حضور بازرسان این مرکز، موضوع مورد بازدید و بررسی قرار گیرد.
وی تصریح کرد: نظارت و بازرسی کارشناسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، برای اجرای اصلاحیه ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی انجام میشود.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان، گفت: مواد خوراکی علاوه بر دوره زمانی مصرف، نیاز به نگهداری در شرایط بهداشتی خاصی دارند و چنانچه به درستی نگهداری نشوند ممکن است دچار سم غذایی شوند، بنابراین به شهروندان سفارش میشود که از مواد غذایی بعد از پایان تاریخ انقضای آن دیگر استفاده نکنند.
دهقانی تصریح کرد: بازرسان سلامت محیط و کار در گشتهای نظارت خود به صورت کامل و با دقت تاریخ و شرایط نگهداری مواد غذایی و خوراکی را بررسی کرده و در صورت بروز هرگونه تخلف نسبت به جمعآوری، نابودسازی و سیر مراحل قانونی اقدام میکنند.
انتهای پیام