علیرضا رحیمی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: بیشتر تعاونی های موجود در خراسان شمالی با مشکل سرمایه در گردش روبه رو هستند و طرح های توسعه ای خود را نیز نمی توانند به دلیل کمبود تسهیلات اجرایی کنند.
وی با بیان اینکه ۲ منبع مهم در تعاون برای تامین منابع مالی وجود دارد، افزود: یکی از آن ها تفاهم نامه مربوط به بانک توسعه تعاون و دیگری نیز از محل سایر بانک ها است که تعاونگران می توانند از آن ها برای تامین منابع مالی و سرمایه در گردش استفاده کنند.
وی ادامه داد: در راستای حمایت از شرکت های تعاونی در سطح استان، تاکنون ۱۳۴ میلیارد ریال تسهیلات برای توسعه و احیای آن ها پرداخت شده است که از این میزان ۲۰ میلیارد ریال توسط بانک رسالت و ۱۱۴ میلیارد ریال نیز توسط بانک توسعه تعاون پرداخت شده است. در همین رابطه نیز ۸۰۰ میلیارد ریال در مرحله رسیدگی و پرداخت قرار دارد.
رحیمی افزود: دولت سیزدهم خط تسهیلاتی ۲۰ هزار میلیارد ریالی برای حمایت از تعاونی های کشور تشکیل داده که سهم خراسان شمالی از این اعتبار ۹۵۰ میلیارد ریال است که با تخصیص این اعتبار، بسیاری از تعاونی های استان رونق میگیرند.
وی با اشاره به افزایش تشکیل شرکت های تعاونی در استان نیز گفت: از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم در استان، ۳۲ شرکت تعاونی با عضویت ۸۵۰ نفر تاسیس شده است که سرمایه گذاری آن ها به بیش از ۲۴ میلیارد ریال رسید.
مدیر تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: آخرین آمار به دست آمده از سامانه رصد نشانگر ثبت ۱۲.۵ درصد از اشتغال از طریق شرکت های تعاونی بوده است.
وی در پایان گفت: رویکرد دولت همواره فقرزدایی، ایجاد اشتغال و تجمیع سرمایه ها است که شرکت های تعاونی نقش بسزایی در این روند ایفا می کنند.
انتهای پیام