محمد شیخ زاده در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: سه هزار و ۱۰۰ دانشجوی نیازمند خوابگاه در این دانشگاه تحصیل می کنند و این درحالی است که ظرفیت خوابگاههای ملکی دانشگاه یک هزار و ۷۰۰ نفر است.
وی با بیان اینکه برای یک هزار و ۴۰۰ نفر از دانشجویان، خوابگاه نیاز داریم، افزود: دانشگاه بجنورد پنج خوابگاه شامل دو خوابگاه برادران و سه خوابگاه خواهران دارد؛ چهار خوابگاه از این تعداد ملکی و یک خوابگاه خودگردان است.
وی ادامه داد: هزینه خوابگاههای ملکی در هر نیمسال یک میلیون تومان و هزینه خوابگاههای خودگردان نیز بسته به درجه خوابگاه بین پنج تا شش میلیون تومان تعیین شده است؛ اولویت پذیرش دانشجو در خوابگاه بر اساس معدل دانشجو و فاصله منطقه زندگی وی تا بجنورد است.
شیخ زاده بیان کرد: دانشگاه بجنورد امسال در چهار رشته آموزش ریاضی و آموزش فیزیک مقطع کارشناسی بهصورت مشترک با دانشگاه فرهنگیان دانشجو میپذیرد و رشتههای مهندسی گیاهپزشکی، علوم و مهندسی باغبانی در دانشکده کشاورزی شیروان اضافه شده است که زیرساختهای مورد نیاز این رشتهها از گذشته وجود داشته و نیازی به تأمین زیرساخت جدیدی ندارد.
وی تصریح کرد: صدور مجوز تأسیس رشتههای جدید با سختگیری بسیار شورای گسترش آموزش عالی همراه است که این سختگیری برای دانشگاههای دولتی بهمراتب بیشتر است بنابراین پیش از پذیرش در رشتههای جدید باید هیأت علمی مورد نیاز برای هر رشته تأمین شده باشد که در این خصوص مشکلی نداریم.
انتهای پیام