دکتر فرهاد زیویار در شورای راهبری کاهش تصادفات استان با اشاره به نقش راهبردی شورای ترافیک اظهار کرد: یکی از خصوصیات چنین جلساتی هماهنگ کردن دستگاهها با یکدیگر است.
استاندار لرستان خاطرنشان کرد: طبق گزارشات ارائه شده در بعضی از نقاط استان کمبودهایی وجود دارد و در بعضی نقاط دیگر نقاط قوتی به چشم میخورد که میبایست به نحوی از طریق مدیریت استان و یا دستگاههایی که امکانات در اختیار دارند به رفع نواقص کمک شود.
وی با اشاره به اهمیت انجام مکاتبات گفت: ارائه آمار تصادفات و تلفات ، رفع کم و کسریهای راههای مواصلاتی منتهی به استانهای همجوار، نصب دوربینهای ثبت تخلفات و پایش و ... میتواند دست مایه مکاتبات و درخواستهای ما با وزارتخانهها و سازمانهای مرکزی باشد.
زیویار ،تصریح کرد: حسن این جلسات با حضور مدیران دستگاههای مختلف این است که به نحوی نقش همپوشانی نسبت به یکدیگر ایجاد می شود و نباید صرفاً در این جلسات گزارش ارائه شود.
وی افزود: به استناد بررسیهای به عمل آمده، لرستان هم مقصد گردشگری است و هم میتواند به عنوان معبر سفرهای زیارتی مورد توجه قرار گیرد که لازم است بین آنها پیوند برقرار کنیم.
زیویار خاطرنشان کرد: ممکن است در این ایام برخی از افراد تمکن مالی خوبی داشته باشند و از خودروی شخصی استفاده و از مواکب به عنوان ارتزاق و پذیرایی استفاده نکنند، لازم است برای این گونه افراد شرایط توقف، استراحت و اقامه نماز بطور مطلوب فراهم شود تا اثر فرهنگی داشته باشد .
وی افزود: لازم است این موارد را با هم پیوند دهیم که تاثیر و تاثر از هم پیدا کرده و ظرفیتهای استان به نحوی برای زائرین در شرایط معرفی قرار گیرد و بدانند که لرستانی که معبر است در فواصل بعدی برای گردشگری و سایر مباحث دیگر بعنوان مقصد مورد توجه قرار گیرد.
استاندار لرستان در پایان با اشاره به اهمیت نصب بیشتر دوربینهای پایش در محورهای استان گفت: امیدوارم این بحث به جمع بندی و سرانجام لازم برسد.
وی در پایان از کلیه عوامل و دستگاههای اجرایی که در ایام اربعین متحمل زحماتی شدهاند تشکر و قدردانی کرد.
انتهای پیام