مدیر موکب امام علی نوق اعلام کرد

توزیع روزانه ۳۰۰۰ پرس غذای سنتی "کشک‌مغز پسته‌ای" بین زائران امام حسین توسط مردم رفسنجان

مدیر موکب امام علی علیه‌السلام منطقه نوق رفسنجان گفت: خادمان این موکب این‌ روزها پذیرای زائران اباعبدالله‌الحسین علیه‌السلام در کربلای معلی هستند.

غلامرضا عباسی ظهر امروز ۱۳ شهریورماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: موکب امام علی علیه‌السلام منطقه نوق رفسنجان مستقر در مسیر نجف به کربلا عمود ۱۰۹۷همانند سالهای گذشته با عشق خدمت به زائران پیاده‌روی اربعین سید و سالار شهیدان علیه السلام پس از راه‌اندازی موکب، خدمت‌رسانی خود را آغاز کرد.

وی افزود: پذیرایی از زائران امام حسین (علیه السلام) با چای و دمنوش، غذای گرم، کشک مغز پسته و میان وعده با جمع‌آوری کمک‌های اهدایی مردم خیّر نوق انجام می‌شود.

مدیر موکب امام علی علیه‌السلام منطقه نوق رفسنجان با بیان این‌که این موکب تا روز اربعین در سه وعده صبحانه، ناهار و شام و میان‌وعده صبح و عصر خدمت‌گزار میهمانان ارباب بی‌کفن خواهد بود، تصریح کرد: روزانه تعداد ۲۵۰۰ پرس صبحانه، ۳۰۰۰ پرس غذای سنتی کشک مغز پسته، دمنوش، غذای گرم و میان‌وعده صبح و عصر بین زائرین توزیع می‌شود.

عباسی افزود: خدمات واکس، ارائه خدمات اینترنت به زائران و برنامه قرائت هر زائر یک آیه از قرآن و هدیه ثواب آن به سیدالشهدا از دیگر برنامه‌های خادمین موکب امام علی(علیه السلام) منطقه نوق  است.

به گزارش ایسنا، برای تهیه غذای سنتی کشک‌مغز، مغز پسته و پیاز را با چرخ دستی یا برقی له کرده و این مواد را در ظرفی ریخته و با مقداری روغن و ادویه تفت می‌دهند و پس از اینکه مواد سرخ شد، کشک را به آن اضافه می‌کنند. همچنین در کنار مغز پسته می‌توان از دیگر مغزهای خوراکی استفاده کرد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۳ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۴:۳۹
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402061308803
  • خبرنگار : 50188