«امید صالحی» در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، افزود: زیرساخت آب ۱۶۴۱ روستای استان کهگیلویه و بویراحمد زمانی که آب و فاضلاب روستایی ادغام شد قدیمی و فرسوده بوده اند که با پیگیری و تلاش در حال اصلاح، ترمیم و بازسازی این زیرساخت ها هستیم که با اولویت بندی در حال انجام است.
وی اظهار کرد: مناطق مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد که با مشکل آب شرب مواجهند ۸ تا ۱۰ سال است که با این وضعیت رو به رو هستند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در شهر یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد از ۵۰ هزار مشترک هم اکنون به ۹۰ هزار مشترک رسیده ایم اما مخزن و چاه جدیدی به ظرفیت آب شرب این شهر اضافه نشده است.
صالحی تصریح کرد: ایجاد و ساخت ۱۳ حلقه چاه عمیق و ساحلی آب شرب و تعدادی مخزن آب را در دستور کار داریم.
وی ادامه داد: زیرساخت های آب شرب شهری و روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد مشکلات خاص خود را دارند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه پروژه های محرومیت زدایی آبرسانی به روستاهای استان نسبت به سایر استانها پیشرفت مطلوبی دارند، عنوان کرد: تاکنون ۹۸ پروژه آبرسانی محرومیت زدایی در سطح استان تکمیل و به بهره برداری رسید و تعدادی نیز در حال انجام است.
صالحی تاکید کرد: با اقدامات انجام شده امسال نگذاشتهایم که شهر مادوان که هر سال با تنش مواجه بود، با تنش آبی مواجه شود. همچنین شهرک ولایت و الغدیر یاسوج مشکل آب داشتند که با حفر یک حلقه چاه ساحلی با ۳۰ لیتر در ثانیه تقویت شد.
وی اظهار کرد: وضعیت تنش آبی و افت فشار در شهر گچساران را نیز از محل سد کوثر با اعتباری بالغ بر 20 میلیارد تومان تقویت کردهایم.
انتهای پیام