طالب محمدی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به کمبود نیروی انسانی متخصص و محدودیت اعتبارات مالی اولویت ارائه خدمات توانبخشی(کاردرمانی، گفتاردرمانی، فیزیوتراپی، تربیت شنیداری) خارج از مدرسه با نوآموزان و دانش آموزان شاغل به تحصیل در مدارس ابتدایی (پیش دبستان، دوره اول،دوره دوم) بود.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان برخورداری دانش آموزان نیازمند از سطح قابل دسترسی از سلامتی، پیشگیری از ایجاد یا تشدید ناتوانی با مداخله زود هنگام، ارتقای سطح توانمندیها و قابلیت های عملکردی، بهبود کیفیت یادگیری از طریق ارائه خدمات توانبخشی، اهتمام در ایجاد امنیت روانی والدین کودکان و دانش آموزان استثنایی از اهداف ارائه خدمات حمایتی وتوانبخشی به کودکان و دانش آموزان استثنایی عنوان کرد.
وی افزود: غربالگری و ارزیابی همه دانش آموزان بر اساس پروتکل های درمانی توسط نیروهای توانبخشی مدارس و ثبت اطلاعات در سامانه جامع توانبخشی انجام می گیرد.
محمدی تأکید کرد: اسناد و مدارک درمانی و توانبخشی در بازه زمانی اعلام شده مورد پذیرش واقع شد و تمامی واریزها اعم از هزینه های خدمات توانبخشی و حمایتی به شماره حساب سیبا بانک ملی به نام دانش آموز گیرنده خدمات واریز شده است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان با بیان اینکه دانش آموزان با نیازهای ویژه برای بهره مندی هر چه بهتر از برنامههای آموزشی نیازمند ارائه خدمات درمانی و توانبخشی هستند، تصریح کرد: آنان از این طریق می توانند بر بخشی از محدودیت های جسمی خود غلبه کرده و به جایگاهی که در شأن استعدادها و توانایی هایشان است، دست پیدا کنند.
محمدی با بیان اینکه آموزش و سلامت از حقوق اساسی انسانها محسوب میشود و دستیابی به سطوح بالاتر از آن به لحاظ کیفی در بیشتر افراد جامعه هدفی عمده به حساب می آید، افزود: توجه به تامین و توسعه سطح بهداشت و سلامت دانشآموزان امری مهم و ضروری است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان یادآور شد: اقدامات انجام شده در زمینه پیشگیری و درمان در راستای دستیابی به سلامت دانشآموزان نوعی سرمایهگذاری برای نسلهای آینده است.
انتهای پیام