محمدعلی منصوری در گفتوگو با ایسنا، در خصوص ساختمانهای ناایمن مشهد اظهار کرد: با توجه به تکمیل فرمهای شماره ۱ و ۲ دستورالعمل پایش ایمنی ساختمانهای مهم و بلندمرتبه در شهر مشهد، بالغ بر ۱۰۰۰ ساختمان حائز اولویت ارزیابی براساس فرمول و محاسبه E (ساختمانهای دارای ضریب بالای نیم) شناسایی شدهاند که نیازمند بازدید میدانی براساس فرایندهای تکمیلی هستند.
وی در پاسخ به اینکه علت اعلام نشدن اسامی ساختمانهای ناایمن عنوان کرد: ساختمانهای مورد بررسی باید مورد بازدید میدانی قرار گیرند. فرایند، تکمیل و نهایی شدن چکلیستهای بازدید باید در کارگروه استانی مصوب شوند تا این اقدام با یک سازوکار یکسان صورت پذیرد.
منصوری بیان کرد: فعلا براساس دستورالعمل وزارت کشور همان فرمهای مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی در مورد سازه و چکلیست شماره ۲ در موضوع آتشنشانی ملاک ارزیابی است. در فرم شماره ۱ موضوع بررسیها شامل سال احداث، تعداد طبقات، نزدیکی به گسل، سیستم سازهای سقف و... مطرح است.
معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: جلسات کارگروه و کمیته فنی ذیل آن تشکیل شده و جهت اصلاح، رفع ایراد و ایمنسازی ساختمانهای شناسایی شده و دارای اولویت ارزیابی، فرایند اجرایی تعریف شده که پس از تصویب در جلسه کارگروه استانی قابلیت اجرایی خواهد داشت.
وی در خصوص چگونگی برخورد با ساختمانهای ناایمن تصریح کرد: در فاز اجرایی براساس نوع ساختمان و اقدامی که باید صورت گیرد، پس از تایید فرایند اجرایی در کارگروه، فازبندی مراحل اجرا براساس نوع ساختمان به مالک ابلاغ خواهد شد.
منصوری ادامه داد: در خصوص ضمانت اجرایی، دادستان مرکز استان از اعضا این کارگروه استانی است که بر حسب اقتضا از این پتانسیل استفاده خواهد شد.
انتهای پیام