دکتر ابراهیم صالحی فر امروز در در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی استان با بیان اینکه ۶۰ درصد سموم و کود و آفت کشها در تولید و کشت برنج استفاده می شوند، افزود: در سلامت و ایمنی محصولات کشاورزی باید از مبارزه بیولوژیک و غیر شیمیایی برای سلامت محصولات کشاورزی استفاده نمود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران از تدوین سند جامع ارزیابی و ساماندهی توزیع، فروش و مصرف سموم، کود و آفت کش در فرآورده های زراعی و باغی استان خبرداد و هدف این سند را بهبود مدیریت زنجیره تامین و فروش سموم و آفت کشها عنوان کرد و تاکید کرد؛ برنامه های مختلفی از جمله مدیریت مشخص تولید محصول و دوره کارنس سموم گنجانده شده است.
وی اضافه کرد: در این سند برای دستگاه های مختلف نقشهای مشخصی تعریف شده و منابع مالی مورد نیاز برای یک دوره ۵ ساله احصا شده که در مجموع ۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای کامل این سند مورد نیاز است.
دکتر صالحی فر همچنین از ارزیابی ۱۸ نوع محصول کشاورزی اراضی سطح کشت استان و بررسی آزمایشگاهی نیترات موجود این محصولات جهت پیگیری دستگاه های مرتبط در راستای اصلاح وضعیت مصرف سموم، آفت کش ها و کود شیمیایی خبر داد.
انتهای پیام