سیروس پناهی در گفتوگو با ایسنا، درباره برداشت فندق از سطح باغات شهرستان طارم، اظهار کرد: باغات فندق در شهرستان طارم رتبه سوم سطح زیرکشت را به خود اختصاص داده است و در حال حاضر ۳۶۰ هکتار از باغات فندق شهرستان طارم بارور و ۲۱ هکتار غیر بارور هستند.
وی افزود: اکثر باغات فندق در شهرستان طارم، باغات قدیمی هستند و برداشت محصول از این باغات از اواسط مردادماه آغاز شده و در روستاهای بالادست شهرستان در پاییز تا اواسط مهرماه ادامه مییابد که پیشبینی میشود در این مدت ۳۶۰ تن محصول از باغات شهرستان برداشت شود.
این مسئول تصریح کرد: حدود ۴۵۰ نفر بهرهبردار طارمی به برداشت محصول فندق در شهرستان طارم مشغول هستند که پیشبینی میشود درآمد حاصل از برداشت آن در شهرستان به ۵۴ میلیارد ریال برسد. همچنین رسمی و قرهباغی ارقام تولیدی در داخل شهرستان طارم هستند.
کارشناس مسئول باغبانی جهادکشاورزی شهرستان طارم خاطرنشان کرد: فندق شهرستان طارم علاوه بر مصرف در داخل استان به استانهای مجاور نیز ارسال میشود. همچنین حدود ۳ سالی است که در بازدیدهای میدانی از باغات بیماری قارچی سفیدک پودری مشاهده میشود که باغداران باید به این مورد توجه داشته و به موقع از وقوع آن پیشگیری کنند.
انتهای پیام