امید خلیل زاده در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه با تامین فرآوردههای دامی و لبنی سالم تحقق مییابد، افزود: کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی به صورت مستمر توسط بازرسین بهداشتی در سطح استان انجام میشود.
مدیرکل دامپزشکی استان با اشاره به اهمیت حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه و همچنین اهمیت نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی افزود: در راستای کنترل و نظارت بر بهداشت فرآورده های خام دامی و حفظ سلامت شهروندان طی ۵ ماهه نخست امسال اکیپ های کنترل نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان در جهت بازدید و نظارت بهداشتی ۶۷ هزار و۱۵۱ نوبت از مراکز مختلف تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی شامل مراکز بسته بندی انواع گوشت قرمز و سفید، فروشگاههای زنجیره ای و سوپر مارکتهای عرضه کننده گوشت مرغی و تخم مرغ خوراکی، قصابی ها... اقدام کردند.
وی خاطرنشان کرد: در بازدیدهای صورت گرفته از واحدهای عرضه محصولات دامی در زمینه برخورد با واحدهای متخلف تعداد ۱۹ واحد متخلف بدلیل عدم رعایت موازین بهداشتی نیز پلمب و تعداد ۱۹۳ مورد نیز به تعزیرات و ادارات ذیربط معرفی شد.
خلیل زاده تاکید کرد: شهروندان کلیه فرآورده های خام دامی خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری کرده و هرگونه موارد غیر بهداشتی را در اسرع وقت به شبکه های دامپزشکی شهرستانها اطلاع رسانی کنند تا برخورد قانونی با متخلفین بهداشتی صورت گیرد.
انتهای پیام