بهروز ابراهیم آبادی امروز (۱۱ شهریور) در جلسه کمیسیون حاشیە شهر با محوریت بررسی مشکلات ناحیە منفصل شهری نایسر اظهار کرد: نایسر، یکی از نواحی منفصل شهری سنندج است کە محصول کمتوجهی وبی مهری مسئولان است، لذا با توجە بە وضعیت توپوگرافی، آبوهوای مناسب و امکانات خدادادی موجود در این ناحیە، اگر از همان ابتدا مورد توجە و رسیدگی مسئولان قرار میگرفت، قابلیت تبدیل شدن بە یکی از بهترین شهرکهای خاورمیانە را داشت.
وی عنوان کرد: عوامل مختلفی همچون سدسازی، کمبود آب، نبود امکانات سبب مهاجرت مردم روستا بە شهرها و در نتیجە ایجاد و گسترش حاشیەنشینی در مرکز استانها شد.
ابراهیم آبادی افزود: حاشیەنشینی یکی از معضلات بزرگ قرن حاضر بشریت است و فقط مختص بە استان کردستان و کشور ایران نیست، بلکە مختص بە کل دنیا است؛ لذا مرکز استان کردستان نسبت بە سایر مراکز استانها از حاشیەنشینی بیشتری برخوردار است.
وی خاطرنشان کرد: اگرچە جمعیت ساکن در ناحیە منفصل شهری نایسر، در اغلب اوقات بیش از جمعیت مراکز شهرستانهای استان است، اما همچنان از امکانات و خدمات رفاهی لازم بیبهرە است.
ابراهیمآبادی یادآور شد: هرکجا حرف از مشکلات نایسر در میان است، انگشت اتهام بە سمت شهرداریها دراز است، این در حالی است کە حل و فصل مشکلات نایسر بە تنهایی از عهدە شهرداری خارج است و نیازمند کمک و یاری بسیاری از دستگاەها است.
وی تصریح کرد: طی یک سال اخیر در راستای رفع مشکلات ناحیە منفصل شهری نایسر، ۲۰ میلیارد تومان هزینە شدە این در حالی است کە کمتر از یک میلیارد و نیم برای شهرداری درآمد داشتە است.
ابراهیم آبادی عنوان کرد: برای اینکە نایسر بە مانند مناطق برخوردار شهری از بسیاری از امکانات و خدمات رفاهی برخوردار باشد، بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان هزینە لازم است و این بە تنهایی از عهدە شهرداریها خارج است.
وی منابع طبیعی را یار و یاور مجموعه شورای شهر خواند و از مجموعە منابع طبیعی درخواست کرد کە دو لکە زمین برای ایجاد بازارچە محلی و روزبازارها در ناحیە نایسر اختصاص دادە شود.
رئیس کمیسیون حاشیه شهر شورای اسلامی شهر سنندج در ادامه سخنان خود بر ایجاد بازارچە در ناحیە نایسر با هدف ایجاد اشتغال و کاهش میزان ترافیک و تردد در این ناحیە تاکید کرد.
ابراهیمآبادی همچنین بر ساماندهی هزینەها در ناحیە منفصل شهری نایسر و نظارت بر کار مشاورین املاک اشارە کرد و گفت: همچنین ارائە خدمات درمانی در این ناحیە بسیار ضعیف است و نیازمند همکاری جدی علومپزشکی در این زمینە است.
انتهای پیام