مجید گلشنیفر در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به احیای واحدهای تولیدی راکد در ابهر، عنوان کرد: یکی از این واحدها، واحد تولیدی زرنوش سیوان است که جزو واحدهای راکد استان به شمار میرفت.
وی با بیان اینکه محصول تولیدی این شرکت در بازار کشش نداشت، تصریح کرد: با توجه به اینکه این شرکت جزو واحدهای در مسیر احیا بود، علت مشکلات این واحد شناسایی و احیاء شد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه مهمترین مشکل این شرکت علاوه بر مشکلات نقدینگی و مدیریتی نوع محصولی بود که تولید میکرد، افزود: با تغییری که در محصول این واحد تولیدی داده شد و همتی که خود سرمایهگذار داشت نزدیک ۲۰ میلیارد تومان در فاز اول سرمایهگذاری شد.
این مسئول با تاکید بر اینکه برای راهندازی فاز دوم و سوم نیز ۳۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است، تصریح کرد: این واحد تولیدی برای ۳۲ نفر در سه شیفت اشتغال ایجاد کرده است.
وی با توضیح اینکه یکی از اولویتهای احیای واحدهای راکد شناسایی مشکلات است، تصریح کرد: شناسایی ریشهای مشکلات سبب احیای این واحدها به صورت پایدار میشود.
گلشنیفر با توضیح اینکه مشکل برخی از شرکتهای راکد این است که محصول بازارپسندی ندارند، توضیح داد: اولویت در احیای واحدهای راکد ایجاد اشتعال پایدار است.
انتهای پیام