رئیس کل دادگستری استان اعلام کرد

ممنوعیت صدور مجوز جدید در هفت‌باغ‌علوی کرمان تا اجرای پروژه فاضلاب

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: تا زمان اجرای پروژه فاضلاب، مجوز جدیدی در هفت باغ علوی واگذار نشود.

حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی صبح امروز ۱۱ شهریورماه در جلسه شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان کرمان درباره مشکلات فاضلاب هفت باغ علوی اظهار کرد: شرکت آب و فاضلاب از بخش خصوصی یک مشاور به شرکت عمران علوی برای اجرای پروژه فاضلاب معرفی کند و جدول زمان‌بندی آن را به ما ارائه دهند. حداکثر تا پایان سال باید مطالعات آن کامل شده باشد.

او با بیان این مطلب که برای تامین آب فضای سبز خود اقدام کنید، تصریح کرد: تا زمان اجرای پروژه فاضلاب مجوز جدیدی واگذار نشود.

به گزارش ایسنا، مهدی بخشی دادستان مرکز استان کرمان نیز در این جلسه تاکید کرد: مشاور از سوی آب و فاضلاب معرفی شود تا براساس استانداردها شبکه فاضلاب اجرا کنند.

نیک‌طبع سرپرست حفاظت محیط‌زیست استان کرمان نیز گفت: هفت باغ علوی در محدوده سفره آب شرب شهر کرمان و ماهان قرار دارد. در سال ۱۳۷۸ مجوزی از دفتر ارزیابی سازمان محیط زیست استان با شرط رعایت ضوابط زیست محیطی گرفتند.

او ادامه داد: یکی از ضوابط زیست محیطی ایجاد پروژه فاضلاب بود که شرکت عمران علوی برای اجرای پروژه فاضلاب تعهد محضری داده است.

سرپرست حفاظت محیط زیست استان کرمان ادامه داد: پنج واحد از ۳۰ واحد مورد بازرسی، مجهز به سیستم سپتیک هستند و تقریبا مابقی چاه جاذب دارند که بحث تهدید بهداشت عمومی مطرح است.

او ادامه داد: هفت باغ باید تعهد خود را انجام دهد و مجتمع‌ها و خانه‌باغ‌های جدید در حال واگذار شدن است و مشکلات زیادی به‌وجود می‌آورد.

نیک‌طبع بیان کرد: کاربری مسکونی و خدماتی زیادی در محور هست که باید به شبکه فاضلاب وصل می‌شدند که شرکت آبفا اعلام کرده از نظر فنی امکان اتصال آن به شبکه فاضلاب شهر کرمان وجود ندارد.

او تاکید کرد: شبکه آب فاضلابی می‌خواهیم که از پساب آن استفاده شود.

به گزارش ایسنا، نماینده شرکت آب و فاضلاب استان کرمان نیز در این جلسه گفت: ما تعهد اجرای پروژه در محدوده شهرها را داریم و امکان اتصال فاضلاب این محور از نظر فنی وجود ندارد.

او با تاکید برآنکه مشاور سرمایه‌گذار این موضوع را بررسی کرد و امکان فنی برای این مهم وجود ندارد، اظهار کرد: به صورت فنی می‌توانیم به آنها مشاوره دهیم تا تصفیه‌خانه‌های جداگانه برای تصفیه فاضلاب این منطقه اجرا شود و از پساب آن برای فضای سبز استفاده شود.

مسئول آب شرکت عمران علوی نیز گفت: سال‌ها با محیط زیست مشکل داریم که یا مشاور یا شرکتی معرفی کنند، چهار پنج مشاور برای اجرای این پروژه آوردیم و حدود ۷۰۰ صفحه گزارش ن.شته‌اند و آقایان می‌گویند که این مطالعات اجرایی نیست.

او ادامه داد: در زمانی که زمین به شخص واگذار می‌کنیم باید سیستم سپتینک را اجرا کند و در این صورت به مردم پروانه می‌دادیم و بر این موضوع نطارت داشتیم، اما از زمانی که صدور پروانه‌ها به شهرداری واگذار شد، شهرداری‌ها بدون نظارت پروانه و پایان کار صادر می‌کنند و برایشان مهم نیست که سپتینک اجرا کرده باشند.

اصلاح طرح هادی روستای سیرچ

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان در بخشی از جلسه در خصوص تفکیک بدون مجوز در روستای سیرچ گفت: باید وضعیت موجود حفظ شود و با هدف حفظ باغات ساخت و ساز جدید صورت نگیرد.

 او ادامه داد: طی یک ماه آینده موضوع در فرمانداری مورد بررسی قرار گیرد و راهکار قانونی برای تغییر کاربری‌های صورت گرفته ارائه داده و در جلسه شورای حفظ حقوق بیت‌المال مطرح شود.

رئیس کل دادگستری استان کرمان در مورد ساخت و سازهای غیرقانونی صورت گرفته در محدوده و خارج از محدوده طرح هادی نیز گفت: برای جلوگیری از ساخت و سازها با اختیارات امور اراضی کار انجام شود و حتی می‌توان حکم قلع و قمع هم بگیرد.

او افزود: اصلاح طرح هادی روستای سیرج انجام شود و ساخت و سازهای غیرمجاز، روال قانونی خود را طی کند.

همچنین مهدی محمدی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمان نیز در خصوص تفکیک بدون مجوز در روستای سیرچ گفت: روستای سیرچ به عنوان هدف گردشگری انتخاب شده لذا طرح هادی این روستا باید بازنگری می‌شد. مشاور تهیه طرح هادی با مشکل مواجه شده زیرا یکسری ساخت و سازها در محدوده‌های باغات محدوده طرح انجام شده و همچنین در خارج از محدوده نیز ساخت و سازهایی صورت گرفته است.

او با تاکید برآنکه هدف ما حفظ باغات است، تصریح کرد: ۲۲ واحد در محدوده و حدود ۱۳۲ واحد خارج از محدوده ساخت و ساز غیرقانونی صورت گرفته است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۱ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402061107113
  • خبرنگار : 50189