عزیزاله قائدرحمت در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: سازمان آموزش فنی و حرفهای در سال ۱۳۵۹ از ادغام سه تا مرکز تعلیمات حرفهای، صندوق کارآموزی و کانون کارآموزی با هدف توسعه مهارت در کشور ایجاد شد.
وی تصریح کرد: ماموریتهای اصلی سازمان آموزشهای فنی و حرفهای تدوین استانداردهای آموزشی اجرا و ارائه آموزشهای مهارتی به جامعه هدف است.
رئیس فنی و حرفهای بروجرد با بیان اینکه سنجش مهارت، صلاحیتهای حرفهای و ارائه گواهینامه بینالمللی از دیگر ماموریتهای سازمان است، افزود: آموزشهای فنی و حرفهای فرد را آماده ورود به بازار کار میکند.
قائدرحمت خاطرنشان کرد: ۲۰ جامعه هدف در کشور داریم که با سازمان آموزش فنی و حرفهای مرتبط میشوند، در شهرستان ۳ تا مرکز دولتی وجود دارد که زیر سازمان آموزش فنی و حرفهای در حال فعالیت هستند.
قائدرحمت با بیان اینکه مرکز برادران الغدیر، مرکز آموزش فنی و حرفهای برادران و مرکز آموزش خواهران در شهرستان در حال فعالیت هستند، اضافه کرد: سازمان فنی و حرفه ای در دو بخش دولتی و آموزشگاههای آزاد فعالیت خود را انجام میدهد.
وی با بیان اینکه در بروجرد ۸۶ آموزشگاه آزاد داریم که فعالیتهای مختلفی دارند، بیان کرد: گروههای هدف شامل؛ سربازان وظیفه، سکونتگاههای غیررسمی، زندانیان، متقاضیان مهارتآموزی، روستاییان، زنان سرپرست خانوار، آسیب دیدگان اجتماعی، خانوادههای آسیب دیده از اعتیاد، معلولین، کودکان کار، مشمولان بیمه بیکاری، زنان خانه دار، دانش آموزان، دانش آموختگان، فارغ التحصیلان دانشگاهی، دانشجویان در حال تحصیل، شاغلین بنگاههای اقتصادی، معتادین بهبود یافته و ... است.
رئیس فنی و حرفهای بروجرد با بیان اینکه آموزشهای که در فنی و حرفهای داده میشود به اشتغال منجرخواهد شد، گفت: حدود ۷۰ درصد آموزشهای فنی و حرفهای عملی و ۳۰ درصد تئوری است.
انتهای پیام