مصرف ۳ هزار تن سموم در کشت برنج مازندران

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اعلام اینکه کارهای تحقیقاتی برای ارتقای سلامت محصولات کشاورزی انجام شده است، گفت: آمار سموم در استان نشان می‌دهد از ۵ هزار تن سم مصرفی،۳ هزار تن مربوط به برنج است.

فرید بیگی، امروز، ۹ شهریور در جلسه ارتقاء سلامت محصول برنج با استفاده از روش مدیریت تلفیقی محصول (icm) با بیان اینکه بیشترین مصرف آفت‌کش در برنج و بعد در مرکبات است، اظهار کرد: با همکاری ۴۶ کشاورز در شهرستان‌ها حدود ۱۰۰ هکتار بدون مصرف آفت‌کش کشت برنج انجام شد که در کشت دوم حدود ۴۰ هکتار در مرحله اجرا قرار دارد.

مدیرحفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: با تله‌نوری در مزارع برنج بیش از هزار پروانه شکار شد و با این روش ساده نیاز به آفت‌کش نخواهد بود.

این مسئول خاطرنشان کرد: تامین نهاده‌های مرتبط با کنترل غیر شیمیایی، تسهیل در همکاری با سایر ارگان‌ها از جمله پیشنهادات در روش مدیریت تلفیقی محصول (icm) است.

بیگی اظهار کرد: در آفت‌کش‌ها حساسیت خاصی داریم و در مازندران ۵ هزار تن مصرف رسمی آفت‌کش داریم که سه هزار تن بر روی برنج و یک هزار و ۴۰۰ تن بر روی مرکبات مصرف می‌شود.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۹ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۳:۰۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402060906272
  • خبرنگار :