ورود به دانشگاه با حیوان خانگی!

یک دانشگاه آمریکایی اعلام کرد برای بهبود حال روحی دانشجویان، از این پس امکان آوردن حیوان خانگی آنها به دانشگاه را برای آنها فراهم می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از سی‌ان‌ان، دانشگاه ایالتی فریس که در ایالت میشیگان آمریکا واقع است، از این پس به دانشجویان اجازه می‌دهد با حیوانات خانگی در محوطه دانشگاه(خوابگاه) زندگی کنند. 

برخی از دانشجویانی که در پاییز امسال در دانشگاه ایالتی فریس در خوابگاه زندگی می‌کنند، در یک برنامه آزمایشی، مجبور نخواهند بود حیوان خانگی خود از جمله سگ را به خانه‌های خود برگردانند. 

به گفته مقامات دانشگاه، این تصمیم به عنوان درمانی برای اضطراب و دلتنگی دانشجویان در  یکی از 14 خوابگاه دانشگاه در حال آزمایش است. 

لیزا اورتیز، مدیر امور خوابگاهی دانشگاه فریس به سی‌ان‌ان گفت: یکی از دلایلی که ما تصمیم به انجام این کار گرفتیم، فقط گوش دادن به صحبت های دانشجویان بود. دانشجویان اعلام کردند دوست دارند حیوانات خانگی خود را به محوطه دانشگاه بیاورند.

او گفت که این برنامه منحصر به فرد، که برای اولین بار در سال تحصیلی پیش رو اجرا می‌شود. از آنجایی که در حال حاضر ثبت‌نام تکمیل شده است، نشان از محبوبیت این طرح میان دانشجویان دارد. البته هر دانشجو مجاز به حمل یک حیوان خانگی است.

اورتیز گفت: «راست بگویم، معیارهای زیادی برای انجام وجود نداشت، زیرا بسیاری از دانشگاه‌ها در حال حاضر تصمیمی برای انجام این کار ندارند.

دانشگاه اعلام کرد یک طبقه خاص که امکان نظافت آن راحت‌تر است، برای استقرار حیوان‌های خانگی دانشجویان در نظر گرفته شده است.

همچنین دانشجویان باید 250 دلار برای زندگی با حیوان خانگی خود بپردازند، حداقل شش ماه قبل از شروع ترم با حیوان خانگی خود در ارتباط باشند و شواهدی مبنی بر انجام واکسن های ضروری و عقیم سازی حیوان به دانشگاه ارائه دهند. 

دانشجویان باید هنگام بردن حیوانات خانگی به خارج از سالن اقامت مخصوص حیوانات، باید آنها را تحت کنترل داشته باشند. 

هدف این برنامه آزمایشی کمک به کاهش این احساس دلتنگی دانشجویان است. چراکه یک مطالعه در سال ۲۰۲۱ میلادی نشان می‌دهد داشتن حیوانات خانگی می تواند کلسترول و فشار خون دانشجویان را کاهش دهد.

این مطالعه همچنین نشان داد که همراه داشتن حیوانات خانگی در محیط تحصیل اضطراب، تنهایی و استرس را کاهش می دهد و در عین حال سطح تناسب اندام را افزایش می دهد.

انتهای پیام 

  • پنجشنبه/ ۹ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۱:۵۴
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402060906215
  • خبرنگار : 71603