دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر خبرداد

اشتغال ۲۱۰۰ بهبودیافته اعتیاد در سال دوم دولت سیزدهم

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه رفع چالش آسیب اجتماعی به تنهایی از عهده هر دولتی خارج است گفت: در سال دوم دولت مردمی برای ۲۱۰۰ مددجو بهبودیافته اعتیاد اشتغال پایدار ایجاد شد.

به گزارش ایسنا اسکندر مومنی امروز در مراسم افتتاح پروژه‌های اشتغال مرکز ماده ۱۶ گفت: حلقه مفقوده بازگشت بهبودیافتگان به اجتماع موضوع اشتغال است که بخشی از آن همت و اراده بهبودیافتگان را می‌طلبد و بخشی دیگری باید توسط ما حمایت شود.

وی اضافه کرد: حلقه اشتغال و توانمندسازی اولویت دولت سیزدهم برای رفع چالش اعتیاد است و اتفاقی که امروز در افتتاح این واحدهای اشتغال بهبودیافتگان رخ داد، همان هدف دولت است که در صحنه و واقعیت به عمل نشست و ما از افتتاح امروز به عنوان یک الگو برای استان‌های دیگر استفاده خواهیم کرد.

به گفته دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ، ایجاد اشتغال ۲۳۰ نفر برای بهبودیافتگان کار ساده‌ نیست و هیچ دولتی به تنهایی توان رفع چالش‌ آسیب‌های اجتماعی ندارد و باید کارگزاران اجتماعی، خیرین و رسانه‌ها در این زمینه دولت را یاری کنند تا در هماهنگی کامل شاهد رفع چالش آسیب اعتیاد باشیم .

مومنی اعلام کرد: با همت خیرین توانستیم در سال دوم دولت مردمی ، برای ۲۱۰۰نفر اشتغال ایجاد کنیم و در ۲۰ استان مجمع خیرین تشکیل شده است و ۲۰۰۰ خیر در سراسر کشور به طور مستقیم از طریق مجمع یاریگران زندگی فعالیت می‌کنند.

وی تاکید کرد: خوشبختانه استقبال خیرین برای حمایت از آسیب پذیران اعتیاد بسیار عالی و دور از انتظار ما بود اما امیدواریم در تمامی استانها شاهد تشکیل مجمع خیرین یاریگران زندگی باشیم.

شرایط اعتیاد در ایران با توجه به جغرافیای آن بهتر از بسیاری از کشورهای دنیاست

 دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر امروز در افتتاح هفت کارگاه تولیدی و اشتغال ماده ۱۶ با اشاره به شرایط جغرافیای ایران و همسایگی با بزرگترین تولیدکننده مواد مخدر دنیا تاکید کرد: با تمام این شرایط، اعتیاد در کشور ما بهتر از بسیاری از کشورهای به اصطلاح توسعه یافته دنیاست.

مومنی روز پنج‌شنبه در افتتاح هفت کارگاه تولیدی و اشتغال ماده ۱۶ در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروزه همسایه ما مبدا صادرات ۹۰ درصد تریاک دنیا است که به طور عادی مارا آسیب‌پذیر می کند.

وی ادامه داد: اما برخلاف این، با وجود خون شهدا و جان‌فشانی فرزندان کشور، بیش از ۸۰ درصد مواد مخدر ترانزیت به کشور شناسایی و کشف می شود.

وی شرایط اعتیاد در کشور را نیز نسبت به بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکایی مطلوب توصیف کرد و افزود: حضور مسئولان و خیرین در میدان ، عامل موفقیت در مبارزه با این بلای خانمان سوز است.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه شاهد دستاوردهای خوبی در درمان و توانمندسازی و بازگشت به جامعه بدست آمده است گفت: اما برای ما یک معتاد هم زیاد است و باید همه در برابر این قشر آسیب‌پذیر مسئولیت پذیر و تکلیف داشته باشیم.

مومنی به ظرفیت بالای خیرین برای رفع حلقه مفقوده درمان اعتیاد اشاره کرد و افزود: مهم ترین حلقه مفقوده اشتغال و توانمندی معیشتی بهبودیافتگان بود که خوشبختانه با تشکیل مجامع خیرین یاریگران زندگی در استان ها در حال پیگیری است.

وی عزم خیرین را بسیار راسخ و پیش‌روتر دانست و گفت: خوشبختانه خیرین چندین گام در حمایت از بهبودیافتگان از ما جلوتر هستند که نشان از مسئولیت پذیری اجتماعی آنها دارد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در پایان خواستار حمایت از خیرین و تسهیل‌گری برای تحقق اراده آنان شد.

حمایت از آسیب دیدگان اعتیاد امری حقوق بشری است

 دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: یکی از اقدامات مهم در راستای حقوق بشر حمایت و توجه به آسیب دیدگان اعتیاد است.

مومنی امروز در افتتاح تکمیل ظرفیت مرکز نگهداری ماده ۱۶ بانوان البرز اظهارکرد: حمایت، توجه و رسیدگی به نیازهای اقشار آسیب‌پذیر به خصوص معتادان و آسیب دیدگان از مواد مخدر موضوعی کاملا حقوق بشری است که در کشور ما همواره به بهترین شکل مورد توجه قرار گرفت.

وی تاکید کرد: مردمی بودن این امر حقوق بشری علاوه بر فریضه الهی، مسئله ای انسانی است که خوشبختانه خیرین ما به بهترین شکل ممکن به آن عمل و ثابت کردند.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با بیان اینکه باید دست خیرین را بوسید، گفت: برای تحقق سلامت و توانمندسازی و بازگشت دوباره آسیب دیدگان اعتیاد به جامعه، لازم است تمامی نهادهای مرتبط در کنار خیرین بایستند و از آنها حمایت کنند.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، مومنی افتتاح و تکمیل ظرفیت مرکز ماده ۱۶ بانوان البرز را گامی موثر در حمایت از بانوان آسیب پذیر دانست و تاکید کرد: اما مهم ترین مسئله جلوگیری از بازگشت این قشر به دامن اعتیاد است که برای این هدف باید توانمندسازی و اشتغال و تقویت توان اقتصادی آن‌ها را در اولویت قرار دهیم.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۹ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۱:۴۲
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1402060906204
  • خبرنگار :