روح الله قربانی در گفتوگو با خبرنگاران، اظهار کرد: عملیات ساخت مجتمع فرهنگی و هنری آران و بیدگل سال ۱۳۸۲ آغاز شد و تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و شامل فضاهای تالار چند منظوره سینمایی-نمایشی، نگارخانه، محیط آموزشی و کارگاهی است.
وی افزود: هنرمندان این شهرستان مکان مشخصی برای برگزاری نشستهای خود ندارند و بهره برداری از این مجتمع میتواند کارگشای این مشکل بوده و حتی ظرفیت برگزاری بسیاری از جشنوارهها و همایشهای فرهنگی و هنری در سطح ملی را دارد.
وی تصریح کرد: فعالان فرهنگی در سه گرایش هنر، فرهنگ و رسانه شناسایی شدهاند و تاکنون شناسنامه فعالیت ۷۵۰ نفر تشکیل شده است که ۸۵ نفر آنها نویسنده و صاحب اثر هستند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آران و بیدگل گفت: مسجد در تاریخ تمدنی ایران، یک مرکز توسعه فرهنگی جامعه است و ۷۵ کانون فرهنگی در مسجدهای این شهرستان فعالیت میکنند که مسئولان ۲۵ کانون پس از ارزیابی با کسب امتیاز شاخص تجلیل شدند.
وی افزود: با هدف جلب مشارکت هنرمندان و فعالان فرهنگی در مسیر توسعه اجتماعی کشور، سال گذشته سه طرح با موضوع کاهش و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی موفق به کسب تسهیلات ۳۰۰ و ۵۰۰ میلیون ریالی شدند.
وی تصریح کرد: شهرستان آران و بیدگل یک منطقه فرهنگی است و ۲۵ هزار قاری قرآن و پنج هزار حافظ قرآن شناسایی شده اند که به طور مستمر در راه ترویج معارف دینی فعالیت میکنند.
قربانی تاکید کرد: وام تبصره ۱۶ یکی از راهکارهای حمایت از هنرمندان است که به مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان با کارمزد ۵ درصد و بازده زمانی ۷ سال به فعالان فرهنگی تعلق میگیرد و در سال گذشته تعدادی از هنرمندان از این تسهیلات بهره مند شدند.
انتهای پیام