به گزارش عرب نیوز، شعبه دیگر نمایشگاه بینالمللی و موزه سیره نبوی و تمدن اسلامی که در مقر سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی اسلامی در رباط مراکش واقع شده است، در مدت زمان بیسابقهای پذیرای ۳ میلیون بازدیدکننده بود.
در این مراسم، دکتر محمد بن عبدالکریم العیسی، دبیرکل اتحادیه جهانی مسلمانان و رئیس انجمن علمای مسلمان حضور داشتند. دکتر احمد العبادی، دبیرکل انجمن علمای محمدیه، سالم الممالک، مدیر کل آیسسکو (سازمان جهانی اسلامی برای آموزش و پرورش، علوم و فرهنگ) همچنین تعداد زیادی از علما، دیپلماتها، محققان و روسای دانشگاههای اسلامی نیز حضور داشتند.
العیسی گفت که این مناسبت نقطه عطف مهمی در انتشار دانش درباره زندگی پیامبر اسلام و به نمایش گذاشتن ارزشهای اصلی اسلام از طریق استفاده از فناوری پیشرفته، از جمله واقعیت مجازی و تصویربرداری سه بعدی بود.
العیسی از حمایت موزه در شعبه رباط از سوی آیسسکو و انجمن علمای محمدیه قدردانی کرد.
العبادی به نوبه خود اظهار کرد که انجمن علمای محمدیه به این مشارکت با محوریت زندگی پیامبر افتخار میکند. وی بر اهمیت استفاده از فناوری روز برای ارائه سیره پیامبر بهگونهای که در دسترس همگان باشد، تاکید کرد.
المالک همچنین از تلاشهای اتحادیه جهانی مسلمانان در پیشبرد این کار استثنایی اسلامی و از فرصتی که برای ستاد آیسسکو جهت میزبانی اولین شعبه سیار این موزه فراهم کرده است، قدردانی خود را ابراز کرد.
نمایشگاه بینالمللی و موزه سیره نبوی و تمدن اسلامی در مدینه در کنار مسجد النبی در سال ۲۰۲۱ افتتاح شد که به تاریخ جهان اسلام و زندگی پیامبر اختصاص دارد.
این اولین موزه از سری موزههای اسلامی است که تحت نظارت اتحادیه جهانی مسلمانان، زیر چتر این سازمان در سراسر جهان ایجاد میشود.
اتحادیه جهانی مسلمانان تضمین کرده است که موزههای سیار به فناوری مشابه با موزه اصلی مدینه، ازجمله تصویربرداری واقعیت مجازی و سه بعدی برای بازسازی بسیاری از داراییهای شخصی پیامبر مجهز شوند.
بهتازگی، موزه در مدینه با افزودن چندین بخش جدید شامل نشریات، فیلمها و نمایشهای تعاملی گسترش یافته است. بخشهای جدید درک جامعی از زندگی و دستاوردهای خارقالعاده حضرت محمد(ص) در اختیار بازدیدکنندگان قرار میدهد.
این موزه دارای بخش ویژهای است که به نمایش جزئیات اتاقهای خصوصی پیامبر و خانههای یارانش اختصاص دارد. بخش جدیدی از مسجد و منبر او را برجسته میکند همچنین یک دایرهالمعارف هفت جلدی وجود دارد که اطلاعات عمیقی از زندگی و تعالیم پیامبر در اختیار بازدیدکنندگان قرار میدهد.
انتهای پیام