به گزارش ایسنا، میثم لطیفی روز سه شنبه هفتم شهریورماه در جلسه شورای اداری البرز با اشاره به اینکه از سال ۱۳۸۴ تا سال گذشته هیچ سالنامه آماری در کشور به چاپ نرسیده بود، اظهار کرد: به دنبال انتشار سالنامه آماری ۱۴۰۱ هستیم تا بتوانیم بر مبنای آمار واقعی اهداف پیش بینی شده در حوزههای مختلف را محقق کنیم.
وی ادامه داد: در شرایط فعلی اولویت حل مشکلات حوزه آموزش و پرورش و بهداشت و درمان است چون این دو بخش بسیار کلیدی هستند و مستقیما با آینده نظام و سلامت عمومی مردم سروکار دارند.
وی ابراز کرد: در حال حاضر رسیدگی به وضعیت کلاسهای شبانه روزی روستایی، کلاسهایی با بیش از ۴۵ دانش آموز فعلا در اولویت است.
این مسئول با ابراز نگرانی از افزایش آمار بی سوادی در کشور گفت: این اتفاق بیشتر در مدارس روستایی و در بین جمعیت دانش آموزی دختر اتفاق می افتد چون بسیاری از آنها بعد از اتمام دوره دبستان به دلایل مختلف مدرسه را رها میکنند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر هشت میلیون بی سواد در کشور وجود دارد، افزود: ما در حال حاضر با مشکل جدی در تعداد مربی سلامت و معلم مواجه هستیم که باید برای حل آن فکری اساسی کرد.
معاون رییس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: ما به دنبال جذب نیروهایی هستیم که متخصص و توانمند و ماهر باشد و این طور نباشد که صرف برچسب حزب اللهی بودن با مدرک بی ربط و با معدل ۱۴ جذب دستگاه دولتی شود.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر بهرهوری نیروهای اجرایی افزود: برای این کار بهترین روش برگزاری آزمون است و استناد به قرارداد کار معین توجیهی ندارد.
میثم لطیفی با اشاره به برگزاری جلسات شورای حقوق و دستمزد هم ادامه داد: این جلسات به طور ماهانه و مستمر برگزار میشود که در طول سالهای گذشته بی سابقه بوده است.
این مسئول توضیح داد: در این شورا وضعیت دستمزدی هر دستگاهی به صورت جزئی بررسی و با وضعیت سایر دستگاه ها مقایسه میشود.
وی افزود: قبول داریم که طی سالهای گذشته نسبت تورم با افزایش حقوقها تناسب نداشته و ما چند سال است تورم ۴۰ درصد را تجربه میکنیم ولی افزایش حقوقها اینقدر نبوده است.
وی ابراز کرد: بسیاری از کارمندان تلقی ای که از عدالت دارند این است که دریافتیای داشته باشند که بتوانند زندگی خود را بچرخانند و این خواسته عجیب و غریبی نیست.
وی با گلایه از برخی دریافتی های خارج از حکم حقوقی گفت: این مساله مشکل ساز شده که به هیچ وجه هم منطقی و عادلانه نیست.
لطیفی با اشاره به لزوم بومی سازی در جذب هم اضافه کرد: پیگیر این موضوع هستیم و البته بومی در آزمونهای استخدامی ۴۰ درصد امتیاز خاص می گیرد ولی باز باید تمرکز بیشتری بر جذب نیروهای بومی شود.
انتهای پیام