نوید نیکو امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه به تشریح عملکرد این مجموعه پرداخت و به نفش موثر رسانهها در رسیدن به موفقیت اشاره کرد و افزود: مقام معظم رهبری هم در خصوص جهاد تبیین که یکی از کارکردهای رسانه است، تاکید فراوانی دارند. فعالیت های تولیدی و اجتماعی زیادی در شرکت ذغالسنگ البرز مرکزی در حال انجام است که بسیاری از این امور برای شهروندان ناشناخته است.
وی با بیان اینکه کارهایی که به عنوان مسئولیت اجتماعی در این مجموعه انجام می شود، برای رضای خداست و منتی بر کسی نیست، تصریح کرد: این شرکت با قدمت و سابقه زیادی که در منطقه دارد، در کنار فعالیت تولیدی، به مسئولیت اجتماعی خود هم عمل می کند. البته به دلیل دولتی بودن، این فعالیت ها در چارچوب قانون و مشخصی انجام میشود و ممکن است برخی از شهروندان انتظاراتی داشته باشند که برای شرکت، قابل انجام نباشد لازم است این موضوعات توسط رسانهها به درستی مطرح شود.
مدیرعامل شرکت ذغالسنگ البرز مرکزی اظهار کرد: سال گذشته رشد خوبی در تولید، استخراج و فروش محصول داشتیم که در هفت سال گذشته بی سابقه بوده است و این موضوع باعث افزایش خودباوری و تاکید بر «ما میتوانیم» بود.
نیکو ابراز امیدواری کرد، در پنج ماهه سال جاری هم از نظر تولید، استخراج، ارسال محصول و هم از برنامهی تدوین شده به نسبت سنوات گذشته در وضعیت خوبی قرار داریم؛ با این رشد به عدد ۱۲۰ هزار تن تولید و ارسال که سالهاست برای این مجموعه برآورد شده است، برسیم.
وی با اشاره به وضعیت مطلوب معدن گلیران، گفت: با تعداد نیروی محدود و مسیر طولانی و کمبود امکانات، کارایی خوبی دارد برای راه اندازی معدن کردآباد ۲ هم با کمک مهندس کریم نژاد مدیر عامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی اقدامات خوبی انجام شد.
این مسئول با بیان اینکه در مسیر کار در معدن، در ۶ ماه گذشته حدودا ۱۵۰ متر پیشروی داشتیم و امیدواریم بعد از حدود ۲۰ متر دیگر به ذغالسنگ برسیم، خاطرنشان کرد: هرچند به دلیل گسلی بودن و شکستگی های فراوان منطقه مشکلات زیادی بر سر راه وجود دارد.
نیکو افزود: البته پروانه بهرهبرداری معدن کردآباد بزرگ هم در اختیار شرکت ذغالسنگ البرز مرکزی قرار دارد که با ظرفیت ۲۷.۶ میلیون تن به دلایل زیست محیطی سالهاست که بسته است اما برای رفع این مشکل از توان مشاوران استفاده میکنیم تا محیط زیست حفظ شود.
نیکو در خصوص باطله های ذغالسنگ و کاربرد آن گفت: در برخی از کشورهای دنیا مانند روسیه و آلمان از این محصول برای کود طبیعی در جنگلها استفاده میکنند. همچنین به دلیل وجود اسید یونیک از این ماده برای اثربخشی و بهبود کیفیت گل میتوان بهره برد.
وی ادامه داد: در برخی از نقاط جهان از باطههای ذغالسنگ به عنوان زیر سازی در پروژه های راهسازی استفاده میشود ولی به دلیل برخی موانع، بهانه های زیست محیطی و شاید نبود تکنولوژی ما از این مواد با ارزش استفاده نمیکنیم. البته در حال حاضر با دو مجموعه علمی قرارداد همکاری منعقد شد؛ به زودی طرح هایی برای استفاده از این ماده را شروع خواهیم کرد.
انتهای پیام