مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان هرمزگان:

به دنبال انتقال پرونده مالیاتی ۱۵ بنگاه اقتصادی به هرمزگان هستیم

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان هرمزگان گفت: در هرمزگان تا امروز حدود ۴۴ هزار مجوز بدون حضور افراد در دستگاه اجرایی صادر شده است.

مهدی دیسنه، صبح امروز (7 شهریور) در نشستی خبری ضمن گرامیداشت هفته دولت، اظهار کرد: در خصوص درگاه ملی مجوزها که از کارهای حیاتی و مهم کشور بوده و سال‌ها معطل مانده بود، این درگاه با شعار "بدون حضور، بدون کاغذ" برای حذف امضاها، تسهیل صدور محوز، شفاف‌سازی شرایط و هزینه برای صدور مجوز، ایجاد شده است.

وی بیان کرد: در هرمزگان تا امروز حدود ۴۴ هزار مجوز از مجموع حدود ۴۷ هزار درخواست، بدون حضور افراد در دستگاه اجرایی صادر شده است. امسال یکی از شاخص های جشنواره شهید رجایی، مشارکت دستگاه‌ها در درگاه ملی مجوزها در نظر گرفته شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان هرمزگان تصریح کرد: مجوز هر فرد با یک رمزینهٔ پاسخ سریع (QR_code) در دسترس آنان قرار میگیرد و با اسکن آن میتوان به تمامی اطلاعات مجوز در درگاه دسترسی پیدا کرد. در قانون پیش‌بینی شده که در صورت بروز جرم و تخلف با دستگاه یا فرد خاطی برخورد خواهد شد.

دیسنه ادامه داد: در راستای رشد استان با اولویت طرح‌های دانش‌بنیان و پیشران اقتصادی تسهیلات تبصره ماده ۱۸ قانون بودجه ایجاد شده است. این تسهیلات به گونه‌ای پرداخت می‌شود که حتماً وارد حوزه تولید شود. در سال ۱۴۰۰ حدود ۸ هزار و ۹۰۰ تسهیلات با مجموع مبلغی بالغ بر ۹۰۰ میلیون تومان صادر شد. در سال ۱۴۰۱ نیز پیش‌بینی شد که حدود ۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شود. تسهیلات تبصره ۱۶ نیز در ذیل تبصره ۱۸ به قوه خود باقی است.

وی بیان کرد: مولدسازی دارایی‌های دولت از آیین‌نامه‌های بسیار خوب حاکمیت است که اگر به خوبی اجرایی شود بسیاری از مشکلات کشور به راحتی حل خواهد شد. پروژه‌های نیمه تمام رها شده بسیاری وجود دارد چراکه دولت نتوانسته تأمین مالی آن‌ها را انجام دهد و از طرفی دولت، املاک بلااستفاده و مرغوبی نیز دارد. مطابق این آیین نامه املاک بلااستفاده دستگاه‌ها در راستای اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام آن‌ها مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان هرمزگان اضافه کرد: تاکنون مجوز ۳ ملک دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با ارزشی بالغ بر هزار میلیارد تومان اخذ شده که می‌تواند کمک مهمی به اتمام بیمارستان‌های نیمه‌تمام استان کند. تاکنون مجوز ۶۴ ملک دولتی به ارزش ۴ هزار میلیارد تومان اخذ شده و پیگیر صرف آن در پروژه های نیمه تمام هستیم.

دیسنه خاطرنشان کرد: حساب‌های خزانه دستگاه‌های اجرایی استان از هزار و ۹۶۵ حساب به ۵۸۶ حساب رسیده و هزار و ۳۷۹ حساب مسدود شده است. در حوزه عملکرد شبکه بانکی استان، میانگین نسبت مصارف به منابع بانک‌های استان ۶۲ درصد بود که اکنون آن را به ۸۶ درصد رسانده‌ایم که ۳ درصد از میانگین کشوری بالاتر است.

وی اظهار کرد: در حوزه مجوزهای بی‌نام و سرمایه‌گذاری خارجی نیز دولت مشوق‌هایی در حوزه‌های مختلف در نظر گرفته است. به ازای هر ۱۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری افراد می‌توانند اقامت کشور را دریافت کنند، همچنین به ازای هر ۳۰۰ هزار دلار فرد می‌تواند یک خودرو بدون عوارض گمرکی و در ازای ۹۰۰ هزار دلار ۳ خودرو بدون عوارض را وارد کشور کند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان هرمزگان عنوان کرد: حدود ۱۵ پرونده مالیاتی بزرگ مربوط به نفت پاسارگاد، کشتیرانی، شرکت خدمات دریایی و بندری سینا، هدایت کشتی خلیج فارس و … هنوز وارد استان نشده و در حال پیگیری آن‌ها هستیم. در حوزه مالیات ارزش افزوده به دهیاری‌ها و شهرداری‌های استان در سال گذشته حدود ۲ هزار و ۷۰۰ میلیون تومان و در ۳ ماهه ابتدایی سال جاری نیز هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.

دسینه بیان کرد: ۲۳۱ میلیارد تومان از عوارض مالیاتی شرکت نفت فلات قاره وصول شده و پیش‌بینی می‌شود تا ۵۰۰ میلیون تومان در این حوزه اخذ شود. مازاد درآمد مالیاتی استان‌ها در لایحه دولت قرار داده شده و بنا شده به سهم منابع تبصره ۱۸ استان اضافه شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مجموع درآمدهای تکلیفی استان در قانون بودجه در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۴ هزار و ۹۰۰ میلیون تومان بوده که وصولی ما ۱۸ هزار و ۱۰۰ میلیون تومان بوده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۷ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۸:۰۹
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1402060704378
  • خبرنگار :