امانمحمد کمالی، عصر دوشنبه ۶ شهریور ۱۴۰۲ در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: تا روز سهشنبه جوی آرام بر استان گلستان حاکم است اما از عصر روز سهشنبه با ورود موج ناپایدار تا روز پنجشنبه شاهد افزایش ابر و رگبارهای پراکنده همراه با رعد و برق به ویژه در مناطق کوهستانی خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه اوج فعالیت این سامانه چهارشنبه عصر و شب خواهد بود، افزود: این سامانه بارشی کاهش نسبی دو تا چهار درجهای دما را به دنبال خواهد داشت.
مدیرکل هواشناسی گلستان گفت: پرهیز از توقف و برپایی چادرهای مسافرتی در حاشیه رودخانهها و مسیلها، احتیاط در سفرهای برون شهری، اجتناب از فعالیتهای کوهنوردی، محکم کردن سازههای موقت و پوشش گلخانهها از توصیههای ویژه به هم استانیها در این مدت است.
کمالی با بیان اینکه این سامانه بارشی روز پنجشنبه استان گلستان را ترک خواهد کرد، افزود: رانندگان هنگام تردد جادهای احتیاط لازم را داشته باشند.
وی ادامه داد: با توجه به سیلابی بودن بارشهای تابستانی انتظار میرود مردم استان در روزهایی که هشدارهای سطح زرد و نارنجی و در برخی مواقع قرمز توسط سازمان هواشناسی صادر میشود از تردد در مسیرها و راههای ارتباطی مناطق کوهستانی و حاشیه رودخانههای فصلی اجتناب کنند.
به گزارش ایسنا؛ استان گلستان ۱۰ ایستگاه سینوپتیک و فرودگاهی، ۲۲ ایستگاه اقلیم شناسی، ۸۰ ایستگاه باران سنجی، ۲۷ ایستگاه خودکار، ۱۳ ایستگاه باران سنجی برخط، یک ایستگاه جادهای (خوش ییلاق)، یک ایستگاه جو بالا، یک سامانه برآورد شعاع دید افقی در امتداد باند فرودگاه در دو سامانه پایش گرد و غبار، ۲ سامانه تشعشع سنجی (اینچه برون و مراوه تپه) و یک سکوی دریایی و دو گیرنده تصاویر ماهواره و رادار در مجموع ۱۶۲ سامانه و ایستگاه دارد.
انتهای پیام