مدیر دفتر پژوهش‌های کاربردی و فناوری دانشگاه اعلام کرد

قول دانشگاه تربیت‌مدرس به استادانی که طرح‌های تحقیقاتی داشته باشند

مدیر دفتر پژوهش‌های کاربردی و فناوری دانشگاه تربیت مدرس از جهت‌دار کردن فعالیت‌های تحقیقاتی اعضای هیات علمی دانشگاه خبر داد و گفت: اساتیدی که خارج از فرآیند دانشگاه با صنعت ارتباط بگیرند و قرارداد طرح تحقیقاتی منعقد کنند، می‌توانند آن را به دانشگاه معرفی کنند و در صورت حل مشکل از امتیازات تشویقی بهره‌مند شوند.

به گزارش ایسنا، دکتر احسان‌الله اشتهاردیان در نشست خبری دانشگاه تربیت مدرس با خبرنگاران، گزارشی از مهمترین برنامه‌های پژوهشی این دانشگاه ارائه داد و گفت: بر اساس آمارهای موجود ۴ درصد تولید علمی کشور توسط دانشگاه تربیت مدرس انجام می‌شود. خوشبختانه ما اقداماتی انجام دادیم که بر اساس آن فعالیت‌های علمی اساتید جهت‌دار شود. بر این اساس اعضای هیات علمی ما باید حداقل در دو شاخصه خاص، فعالیت پژوهشی و تحقیقی انجام دهند و اگر این فعالیت‌ها مشکلی از مشکلات را حل کند، امتیاز تشویقی به آنها داده خواهد شد.

مدیر دفتر پژوهش‌های کاربردی دانشگاه تربیت مدرس تاکید کرد: تا امروز ۳۵۰ برنامه تحقیقاتی از اعضای هیات علمی دانشگاه دریافت کردیم. در صورتی‌که این برنامه‌ها بتواند مساله‌ای از کشور را حل کند، به اساتید امتیازاتی داده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بیش از ۵۰ محقق پسادکتری در دانشگاه تربیت مدرس مشغول فعالیت هستند که ما آمار دانشجویان پسادکتری خود را طی دو سال اخیر افزایش دادیم.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: ما در دانشگاه تربیت مدرس تلاش کردیم موانع قانونی ارتباط با صنعت را تسهیل کنیم و در این راستا اگر استادی بیرون از فرآیند دانشگاه با صنعت همکاری کند و نتیجه فعالیت او منجر به حل مشکل شود، می‌تواند آن را به دانشگاه معرفی کند و از امتیازات تشویقی بهره‌مند شود.

مدیر دفتر پژوهش‌های کاربردی و فناوری دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به افزایش تعداد فرصت‌های مطالعاتی جامعه و صنعت، گفت: ما در حال حاضر طرح‌های مختلف تحقیقاتی در حوزه‌های نظامی، دفاعی، محیط زیست و ... در دست اجرا داریم که برخی از این قراردادها بالای ۱۰۰ میلیارد تومان درآمد دارند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۶ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۴:۵۳
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1402060603995
  • خبرنگار : 71567