به گزارش ایسنا، هفته گذشته بود که جلسه بررسی چالشهای شرکتهای پرداختیاری ارز اربعین با حضور معاون وزیر ارتباطات و نماینده بانک مرکزی برگزار شد. در این جلسه، شرکتها و پلتفرمهایی که در حوزه پرداخت و تبادل ارز به مناسبت فرارسیدن رویداد اربعین فعالیت دارند، چالشها، دغدغهها و پیشنهادهای خود را مطرح کردند و خواستار تسریع فرآیند، تسهیل در روند پرداخت و مبادله ارز برای زائران شدند.
از جمله این موارد، ایجاد تسهیل در زمینه صدور مجوزهای لازم، تبدیل موجودی ریالی به دیناری زائران و بالعکس، ایجاد امکان انواع پرداخت، فراهمسازی زمینه نقدشوندگی کیف پول زائران و برخی موارد دیگر بود که در این نشست مطرح شد.
سازمان فناوری اطلاعات ایران به تازگی اعلام کرده است طی نشستی چالشها و درخواستهای شرکتهای فعال در حوزه ارزی اربعین مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت و در نهایت تصمیمات مهمی نیز اتخاذ شد. در این رویداد که دومین دور نشست شرکتهای پولی و مالی اربعین به شمار میرود، رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، معاون بین الملل بانک مرکزی، مشاور رئیس بانک مرکزی، چهار شرکت فعال حوزه ارزی در اربعین امسال و برخی مدیران مرتبط با فعالیتهای ارزی بانک مرکزی حضور داشتند.
اهم درخواستهای این شرکتها، مبتنی بر اخذ اجازه فعالیت ارزی در کشور عراق با هدف همکاری با شرکتهای تجاری در این کشور بود به طوری که تجار ایرانی بتوانند در کشور عراق، ارز را در اختیار شرکتهای پرداختیاری قرار دهند تا ارز مورد نیاز زائران تامین شود؛ اما نشست امروز دستاورد مهمی را نیز به همراه داشت و آن موافقت با تخصیص کد کوتاژ وارداتی به اپلیکیشن دینارز و سایر شرکتهای مشابهی بود که در رویداد اربعین حسینی به ارائه خدمات ارزی میپردازند.
موافقت بانک مرکزی با اعطای کد کوتاژ وارداتی این امکان را برای شرکتهای فعال در حوزه ارزی فراهم میکند که بتوانند دینارهای صادراتی را درعراق به زائرین تحویل دهند.
از دیگر موارد مطرح شده در این نشست، درخواست شرکتها برای خرید و فروش مجازی ارز و به عبارتی راهاندازی صرافیهای مجازی و نیز ایجاد امکانهای نوین پرداخت بود که گرچه مورد استقبال مسولان بانک مرکزی قرار گرفت، اما به دلیل کمبود وقت، مقرر شد در برنامههای آینده حوزه خدمات ارزی اربعین قرار بگیرد.
انتهای پیام