به گزارش ایسنا، کلیم الله وثوقی ۶ شهریور گفت: سال گذشته در جریان سفر رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای به استان اردبیل ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال پروژه در بخش راه این استان به بهرهبرداری رسید و برای تکمیل پروژههای این بخش تا پایان امسال نیز تلاش میشود.
وی اجرای ۱۵۶ کیلومتر روکش آسفالت، آسفالت ۶۸ کیلومتر راه روستایی، آسفالت، بهسازی و احداث راه روستایی بهطول ۹۷ کیلومتر، تأمین روشنایی راههای ارتباطی استان اردبیل بهطول ۱۶ کیلومتر، خطکشی یک هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه، ایمن سازی و اصلاح ۶ نقطه پرحادثه، تعمیرات ابنیه فنی و ۲۱ دهنه تونل و پل بزرگ، خرید سه دستگاه ماشینآلات راهسازی، بازسازی و اورهال کردن ۳۰ دستگاه ماشینآلات راهداری و راهاندازی ۶ سامانه هوشمند جادهای جدید را از اقدامات انجام شده در استان ذکر کرد.
دبیر کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی حمل ونقل استان اردبیل همچنین با اشاره به این که ساختمان مرکزی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: این پروژه در هشت هزار و ۲۰۰ متر مربع زیربنا آماده شده و تا ۲ ماه آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
عضو شورای اداری استان اردبیل از احداث ساختمان راهداری گرمی مغان در ۷۳۵ متر مربع زیربنا، احداث راهدارخانه لنگان در مسیر اردبیل - گرمی، احداث پاسگاه پلیس راه در مسیر مشگینشهر - پارسآباد و همچنین احداث مجتمعهای خدمات بین راهی خبر داد و افزود: امسال در مجموع ۹ هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال صرف اجرای پروژههای بخش راه استان شده است.
عضو شورای ترافیک استان اردبیل همچنین گفت: در پنج ماه امسال ۶۷۵ هزار مسافر و یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل جادهای استان جابجا شده است.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اردبیل میزان واردات کالا از طریق پایانه مرزی بیلهسوار را ۱۱ هزار تن، میزان صادرات کالا را ۲۰۳ هزار تن و مجموع تزانزیت کالا را نیز ۴۳۰ هزار تن کالا ذکر کرد و تصریح کرد: امسال ۱۷ هزار تردد کامیون بهصورت رفت و برگشت از طریق این پایانه مرزی ثبت شده است.
وثوقی افزود: امسال طرح تکمیل شبکه راههای استان در محور گرمی - موران، هشجین - سرچم، مشگینشهر - قینرجه - موییل، محور خلخال - اسالم، عزیزکندی - آج اشمه در حوزه شهرستانهای بیلهسوار، پارسآباد، جاده قدیم مشگینشهر به اردبیل، محور اردبیل - ارجستان و نیز محور اردبیل - سردابه به طول ۱۰۰ کیلومتر با اعتباری بالغ بر پنج هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اجرا و تا حدودی شبکه درون استانی تکمیل خواهد شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل به تشکیل ستاد استانی قرارگاه مرکزی ستاد اربعین در حوزه حمل و نقل اشاره کرد و افزود: بر اساس تصمیم و برنامهریزیها تاکنون ۲۰ نفر از همکاران این اداره کل در پایانه مرزی مهران مستقر شدهاند که این تعداد به ۳۰ نفر افزایش خواهد یافت.
وثوقی همچنین به حضور شبانهروزی هشت دستگاه ماشینآلات این اداره کل برای انتقال زائران اربعین حسینی اشاره کرد و گفت: پارسال اردبیل جزو استانهای موفق در حوزه اربعین بود.
وی اضافه کرد: تا روز گذشته ۵۱ دستگاه اتوبوس از ترمینال اردبیل یک هزار و ۷۲۰ زائر اربعین را انتقال دادهاند و با توجه به تقاضای سفر ، سایر سفرها بهویژه سفرهای زیارتی مشهد مقدس فعلا وجود ندارد و منتفی شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل تصریح کرد: با توجه به احتمال کمبود اتوبوس اولویت فقط با سفرهای اربعین است و مردم باید سفرهای غیرضروری را به پس از اربعین حسینی موکول کنند.
وثوقی اظهار کرد: در سفرهای استانی اولویت با مرز مهران است و مسافرانی که قصد سفر به عراق با خودرو شخصی را دارند ، میتوانند از طریق مرزهای خسروی، تمرچین و باشماق سفر کنند که نسبت به مرز مهران خلوتتر هستند.
وی سفرهای اربعین را بعد از سفر حج بزرگترین سفرها دانست و گفت: تدارکات لازم برای تامین امکانات این سفر برای زوار پیشبینی شده است.
انتهای پیام