همزمان با هفته دولت انجام شد؛

بهره برداری از ۶۲ طرح عمرانی در بخش حویق تالش

سرپرست فرمانداری تالش گفت: ۴۷ طرح عمرانی، ۱۵ طرح مسکن مددجویی و ۹۹ فقره تسهیلات اشتغالزایی با اعتبار بالغ بر ۵۴ میلیارد و ۸۲ میلیون تومان در بخش حویق افتتاح شد.

به گزارش گروه دریافت ایسنا، فرامرز مرجانی امروز، ۵ شهریورماه در مراسم بهره برداری از ۶۲ طرح عمرانی و مسکن محرومین و ۹۹ فقره تسهیلات اشتغالزایی در بخش حویق که همزمان با چهارمین روز از هفته دولت برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی به ویژه شهیدان رجایی و باهنر و تبریک هفته دولت، اظهار کرد: خدمت رسانی به مناطق محروم و کم برخوردار از مهمترین اولویت های دولت مردمی بوده است.

سرپرست فرمانداری تالش با اشاره به بهره برداری از طرح های عمرانی و اشتغالزایی شهرستان تالش در هفته دولت عنوان کرد: در کل شهرستان ۲۳۱ طرح عمرانی، اشتغالزایی و مسکن مددجویان در هفته دولت بهره برداری می شود که ۴۷ طرح عمرانی و ۱۵ طرح مسکن مددجویان سهم بخش حویق بوده است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۵ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۷:۳۴
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402060503287
  • خبرنگار :